Idei vintage chic pentru camerele nou-născuților

0

Stilul vintage chic este negreșit o alegere formidabilă, iar când vine vorba despre camerele nou-născuților cu siguranță nu veți da greș. Este un stil care oferă căldură, comfort și care cu siguranță nu va trebui schimbat când odorul va crește.

Evident, majoritatea încăperilor se potrivesc fetelor dar dacă schimbați cromatica și mai adăugați mașini și trenuri de jucărie, acest stil poate fi adaptat și băieților.
Ideal este să folosiți patern-uri cât mai deosebite și să potriviți culorile dupa plăcere. Desigur un plus în acest ambient îl puteți aduce prin ramele cu poze sau diferite obiecte DIY.

Nu este necesar să folosiți numai culori pastelate, puteți încerca o combinație mai îndrăzneață între mobila închisă la culoare și alb, crem sau bleu. O altă idee pentru un aspect vintage chic reușit este să folosiți tapeturile florale. În general culorile pastelate vor da un ton delicat camerei. Prin această metodă creați un ambient liniștitor și calm pentru dumneavostră și cei mici.

Nu uitatați de draperiile ferestrelor. Acestea trebuie să îndeplinească patern-ul așternutului sau să fie uni în cazul în care vi se pare prea încărcat. Un alt obiect important este candelabrul care va contura toată imaginea camerei.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here