Cum arată bucătăriile vedetelor de la Hollywood

0

Te-ai întrebat vreodată unde gătesc vedete precum Heidi Klum, Jennifer Lopez sau John Legend? Chiar dacă în realitate celebritățile nu gătesc sau o fac foarte rar pentru că au staff angajat inclusiv pentru a le pregăti mâncărurile favorite, bucătăriile din locuințele lor de lux arată spectaculos și merită să le prezentăm pentru a vă inspira.

1. Patrick Dempsey

Actorul și soția sa locuiesc în cartierul Venice Beach din Los Angeles, într-o casă de 1,9 milioane de dolari, dotată cu bucătărie minimalistă, dar elegantă.

1patrick-dempsey

2. Jennifer Lawrence

Actrița a cumpărat recent o casă cu suprafața de 510 metri pătrați în Beverly Hills, care i-a aparținut cântăreței Jessica Simpson. Bucătăria în care predomină albul este completată de accente metalice și lemn natural.

2jennifer-lawrence

3. Robert Pattinson

Actorul locuiește în Hollywood Hills, iar din bucătăria sa care include un cuptor în valoare de 14.000 de dolari fabricat în UK poate admira cerul.

3robert-pattinson

4. Ellen DeGeneres 

Faimoasa Ellen și soția sa, actrița Portia de Rossi, locuiesc într-o casă din Thousand Oaks, California. În bucătăria cu accente rustice ele au adăugat carpete și un șemineu pentru a evidenția acest tip de design.

4ellen-DeGeneres

5. Renne Zellweger

Actrița locuiește în Connecticut, într-o vilă construită în 1770, dotată cu bucătărie modernă. tehnologizată, din care nu lipsește un frigider imens din oțel.

5renee-zellweger

6. Jennifer Lopez

Cântăreața a cumpărat recent o proprietate în Manhattan, pentru circa 22 de milioane de dolari. Bucătăria glossy este în mare parte albă, completată de tonurile bej ale lemnului natural.

6jennifer-lopez

7. Sarah Jessica Parker

Actrița și soțul ei, actorul Matthew Broderick, locuiesc în Manhattan, într-o casă de 22 de milioane de dolari, dotată cu șapte șeminee. Unul dintre ele se află în bucătăria care îmbină albul cu tonuri de maro închis.

7sarah-jessica-parker

8. Michelle Williams

Locuința din Brooklyn pe care actrița a împărțit-o cândva cu Heath Ledger a costat 7,5 milioane de dolari, iar bucătăria are accente rustice, cu podea din lemn și deschidere către o grădină superbă cu terasă.

8michelle-williams

9. John Legend

Cântărețul și soția sa, modelul Chrissy Teigen, locuiesc în Hollywood Hills, iar bucătăria lor cu ferestre largi este predominată de culori reci.

9john-legend

10. Heidi Klum 

Fostul supermodel și-a vândut casa vara trecută, pentru 24 de milioane de dolari. Vila construită în stil italian se află în Brentwood, California, și are o bucătărie în care predomină lemnul natural și accesoriile metalice.

10heidi-klum

11. Jake Gyllenhaal 

Actorul deține o proprietate de 3,5 milioane de dolari în Los Angeles, iar bucătăria albă cu rafturi deschise are mobilă care îmbină culorile gri și albastru.

11jake-gyllenhaal

12. Charlie Sheen 

Locuința din Los Angeles pe care actorul a scos-o la vânzare pentru 1,7 milioane de dolari are patru dormitoare, patru băi, piscină și bucătărie cu mobilă de culoarea muștarului.

12charlie-sheen

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: people.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here