15 locuri în care să săruți persoana iubită de Anul Nou

0

Nu mai este mult până la finalul lui 2014 și ne pregătim intens pentru cea mai fastuoasă petrecere a anului. De Revelion, îi vei avea alături pe cei dragi, dar dacă vrei să petreci clipe de neuitat în cuplu, în locuri mai puțin obișnuite, îți recomandăm câteva destinații exotice în care toți ne dorim să ajungem măcar o dată în viață.

Insula Dedon, Filipine

Insula privată Dedon este una dintre cele  7,107 fâșii de pământ din arhipelagul Filipine. Turiștii care preferă această junglă misterioasă vor petrece Anul Nou sub cerul liber, în paturi suspendate și cabane care oferă discreție totală.

Casa Eco, SUA

Situată pe coasta Californiei, această casă are tavanul detașabil, iar patul se află la înălțime, în centrul locuinței, perfect pentru a admira stelele de Anul Nou, alături de persoana iubită.

Casa Los Algarrobos, Ecuador

Design-ul deosebit al locuinței care se „topește” în peisaj îmbină lemnul și sticla, iar priveliștea la care poți avea acces datorită ferestrelor largi este cu siguranță un cadou în sine pentru jumătatea ta.

UFOgel, Austria

Această casă minimalista din Nussdorf este situată în inima Alpilor austrieci și este înconjurată de creste montane care pot fi admirate prin ferestrele masive atât de clar încât nici nu ai avea nevoie să ieși din casă de Anul Nou.

Hotelul de gheață din Suedia

O destinație faimoasă pretutindeni, Ice Hotel din Suedia este pentru cuplurile curajoase care nu au probleme în a suporta frigul. Hotelul construit integral din gheață este ridicat în fiecare an și atrage turiști din toată lumea.

Hale O’ Lanai, Hawaii

Frumusețea insulelor Hawaii este desăvârșită de această stațiune romantică, unde vei găsi plaja la cațiva pași de pat.

Hotel Katikies, Grecia

Hotelul din Santorini se află pe o stâncă albă, superbă, deasupra mării Egee. Vara, te poți adăposti de soare în piscinele amenajate în grote.

Hotel Lion Sands, Africa de Sud

Acest hotel descoperit este așezat în mijlocul sălbăticiei și îți oferă o priveliște de neuitat, inclusiv către rezervația în care se află elefanți, lei și alte animale.

Cesana Torinese, Italia

Statiunea de schi din Alpii italieni are deschidere la 39 de pârtii, unele situate la altitudini de peste 2.000 de metri, și este perfectă pentru a petrece o vacanță romantică alături de persoana iubită.

Zarafa, Botswana

Peisajele din Botswana sunt unice și nu există un loc mai potrivit pentru a le admira decțt dintr-un cort elegant, ferit de privirile curioșilor.

Tunelul Iubirii, Ucraina

Tunelul din Klevan s-a format de-a lungul mai multor ani, pe măsură ce trenurile circulau pe calea ferată care acum nu mai este funcțională. Acum, acest loc romantic înconjurat de verdeață este preferatul celor care doresc să facă plimbări lungi.

Hotel Viceroy, Bali

Situat pe Valea Regilor, Viceroy cuprinde 25 de vile cu piscine proprii și oferă câteva dintre cele mai frumoase priveliști din lume. Hotelul de 5 stele care aparține unei familii australiene este apreciat de vedete internaționale pentru că oferă intimitate și servicii la cel mai înalt nivel.

Kakslauttanen, Finlanda

Situat la mile departare de cel mai apropiat oraș, Kakslauttanen este un sat cu vile de tip iglu, construite din sticlă. Astfel, turiștii pot admira Aurora Boreală și cerul care apare mai luminat decât se vede din alte zone, datorită lipsei poluării.

Salar De Uyuni, Bolivia

Cunoscut drept cea mai mare „oglindă naturală” a lumii, acest platou salin este situat în podișul bolivian și devine lucios în perioadele ploioase, creând impresia că te plimbi pe cer. Capacitatea deșertului de sare de a reflecta lumina este atât de puternică încât sateliții artificiali o folosesc pentru a-și calibra instrumentele de măsură.

Conrad Rangali Island, Maldive

Este cel mai luxos hotel din Maldive, în care turiștii pot admira peisajul marin în timp ce iau masa la restaurantul subacvatic cu pereți transparenți. Uneori, acesta este transformat în cameră cu două locuri pentru oaspeții de seamă.

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: architecturendesign.net

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here