Adulții vor paturi comode, copiii aleg formele deosebite

0
Paturi comode

După cum se știe, oamenii își petrec aproape o treime din viață dormind, ceea ce este destul de mult. Aceasta înseamnă că pentru fiecare dintre noi patul are o importanță deosebită numai dacă ne gândim că reprezintă locul unde ne petrecem o mare parte din timp, motiv pentru care și trebuie bine ales pentru a ne simți cât mai bine. Dacă cei mai mulți oameni vor să găsească ceva comod și la un preț bun, sunt și destui cei care aleg paturi originale sau care iau forme dintre cele mai surprinzătoare. De altfel, formele ciudate, designul particular sau confortul sunt doar câteva din atributele în funcție de care sunt alese aceste piese de mobilier.

Nu doar copiii își doresc să aibă paturi cât mai originale, ci și adulții, care își doresc să se odihnească într-un pat cu forme surprinzătoare. Iar acestea nu duc lipsă de imaginație și inedit, fie că vorbim de patul suspendat magnetic care dă senzația de levitație, patul “yin și yang”, inspirit de faimoasele semne chinezești, patul geometric cu design futurist, patul cu bule sau cel gen cuib.

Până la urmă, toate aceste forme, unele mai ciudate ca altele, nu fac decât să ne dea poftă să petrecem mai mult timp în pat. Unele sunt mai amuzante, altele mai practice și mai bine realizate, ceea ce demonstrează faptul că designul și confortul pot coexista în același timp.

Dacă adulții sunt mai interesați de partea practică și de design, copiii sunt atrași mai degrabă de formele deosebite, mergând de la patul de tip Spider-Man, mașină de curse, tractor sau chiar caleașcă de tip western, până la vasul de pirați sau cel în formă de dinozaur. Nici nu ne trebuie mai mult pentru a ne deschide calea către fascinanta liume a viselor.

Patul suspendat magnetic care dă senzația de levitație

visu-lit-30

Patul “yin și yang”, inspirit de faimoasele semne chinezești

visu-lit-29

Patul geometric cu design futurist

visu-lit-28

Patul cu bule

visu-lit-26

Patul cuib

visu-lit-25

Patul copac

visu-lit-23SURSA – Soocurious

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here