Două decoratoare din Cluj își dezvoltă business-ul cu candelabre Swarovski

0
swarovski primera

Compania Primera începând de anul acesta și-a mărit portofoliul de produse destinate amenajărilor interioare cu  corpuri de iluminat premium marca Swarovski. Fiind total distinctiv în lumea modei și a bijuteriilor, cristalele Swarovski au fost introduse pentru prima dată în candelabre și obiecte de iluminat în 1965. De atunci, Swarovski a inspirat designeri, decoratori, arhitecți și clienți din lumea întreagă. Candelabrele Swarovski se regăsesc în clădiri cu o istorie tumultoasă precum: Metropolitan Opera House și Palatul de la Versailles.

„Portofoliul nostru se îmbogățește cu un brand drag nouă, pe care îl urmărim intens la toate târgurile de specialitate. Suntem încântate să-l integrăm în proiectele noastre viitoare de amenajare și credem cu tărie că va face diferența, indiferent de spațiul amenajat, prin eleganță și rafinament !”, au menționat decoratoarele Genoveva Hossu și Ioana Mezei

Brandul Swarovski cuprinde trei linii de produse de iluminat:
• Swarovski – corpuri de iluminat și sisteme de iluminat, unde au soluții individuale pentru orice model de cameră.
• Swarovski – partea creativă, care urmărește tendințele din amenajare și se adaptează pentru orice spațiu.
• Colecția Crystal Palace, unde predomină piesele de designer.

„Gama de produse premium Swarovski se adresează clienților care înțeleg unicitatea și apreciază bunul gust în materie de corpuri de iluminat prețioase, și care înțeleg valoarea unui astfel de corp de iluminat – bijuterie în căminul lor. Noul brand cuprinde produse de lux din gama Swarovski, care poate să satisfacă și cele mai exigente gusturi, sofisticate, cu un design spectaculos. Noi credem că indiferent de criză, un produs bun întotdeauna își va face loc pe piață indiferent de valoarea acestuia”, au adăugat decoratoarele

În ceea ce privește businessul cu sisteme și corpuri de iluminat, cifra de afaceri aferentă anului 2013 a fost de circa 1,9 milioane lei, iar vânzările pentru obiectele de iluminat au depășit 37.500 lei. „Pe lângă corpuri de iluminat, avem o gamă foarte variată de produse: textile, tapet, mobilier, obiecte decorative, etc.” au declarat reprezentantele companiei de decorațiuni interioare, Primera – Interiors of Passion

Primera este un concept store de decorațiuni interioare premium lansat în 2005, în Cluj Napoca, de către decoratoarele Genoveva Hossu și Ioana Mezei. Echipa oferă servicii de consultanță pentru amenajări interioare, servicii complete de decorare a ferestrelor (măsurători, alegere textile, confecționare, sisteme de prindere, montaje, accesorii, vânzare de articole decorative), corpuri de mobilier cu posibilitatea de personalizare a tapițeriei. Clienții pot alege din peste 10.000 de mostre de textile și colecții, care se pot aduce la comandă. Colecțiile aparțin unor nume cunoscute precum Christian Lacroix, Ralph Lauren Home, Nina Campbell, Kelly Hoppen, Designers Guild, Osborne & Little etc.

Decoratiuni interioare
Decoratiuni interioare

 

Despre echipa Primera:

Genoveva Hossu– decorator
„Am devenit decorator într-o zi de luni, în urmă cu 10 ani, la ora 9 dimineața, când îmi savuram cafeaua, acasă, împreună cu prietena mea Ioana, visând la ceva mai mult. Din ziua aceea, viața mea s-a schimbat uluitor: satisfacția maximă o primesc atunci când văd oamenii tremurând de emoție înainte de a le arăta cum am transformat un spațiu în acasă!
Eu…îmi văd de drumul meu, sădesc creativitate și frumos. Încep cu texturi și culori, analizez ergonomia spațiului, iau decizii împreună cu clientul și alegem ambianța finală. În tot acest amplu proces se formează prietenii trainice și povești frumoase.”

Genoveva Hossu- decorator
Genoveva Hossu- decorator

 

Ioana Mezei– decorator
„Am terminat Facultatea de Business din Cluj și, încercând să îmi croiesc un drum în viață, am lucrat în domeniul financiar și IT. În 2005, împreună cu prietena mea, Genoveva, am deschis Primera, pornind timid către fascinanta lume a decorărilor. Treptat am evoluat și am descoperit că ceea ce îmi place cu adevărat să fac este să decorez.
În 2010 am absolvit cursul susținut de Kelly Hoppen la Londra și de atunci încerc să dezvolt partea mea creativă. Acum am ajuns la maturitatea de a aborda orice proiect cu încredere și entuziasm, am ajuns să trăiesc pentru fascinanta lume a decorărilor. Provocările zilnice constau în a însufleţi locuințele triste şi anoste, şi a îmbunătăți starea de spirit prin culoare.”

Ioana Mezei- decorator
Ioana Mezei- decorator

 

Corpuri de iluminat premium marca Swarovski

 

Autor: Iulia Gubandru

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here