20 job-uri pentru pasionații de amenajări, la producătorul român de mobilă Lem’s

1

Vă spuneam recent că prin alegerea unor produse realizate în România susținem economia, ajutăm la crearea de locuri de muncă și, de cele mai multe ori, plătim mai putin pentru calitate foarte bună.

Ca dovadă că a cumpăra produse românești este de bun augur, astăzi vedem ca producătorul roman de mobilă Lemet, care operează rețeaua de magazine Lem’s, face angajari.

Lem’s se dezvoltă constant, cu noi magazine și noi produse. Are acum peste 700 angajati, care muncesc in conditii bune si cu salarii atractive. Pentru că se dezvoltă, sunt permanent în căutare de oameni foarte buni, motivați, entuziaști și care își doresc să câștige bine lucrând într-un domeniu în care rezultatele muncii lor înfrumusețează casele românilor.

În prezent, pe site-ul Lemet, la rubrica dedicată carierelor, http://www.lemet.ro/cariere.html am găsit 20 de poziții deschise pentru angajari.

O parte din ele sunt pentru fabrica de lângă Câmpina, altele pentru magazinele din București, Brăila, Râmnicu Vâlcea sau Hunedoara și pentru montaj mobila la Sibiu și București.

Condițiile de muncă sunt bune, se oferă pachete salariale atractive și motivante, precum și training-uri de specialitate.

Cu alte cuvinte, cei ce caută un job în industria mobilei au de unde alege!

Ce înseamnă să lucrezi într-un magazin Lem’s?

În funcţie de cât de mare este oraşul în care locuieşti, poţi avea şansa să lucrezi într-un magazin cu produse românești, apreciate de români și gândite pentru români. La Brăila și București sunt deschise mai multe poziții pentru consilieri în vânzări.

Magazinele Lem’s sunt spații frumoase, cu suprafețe mari și multă mobilă colorată, colegii sunt de treaba și prietenoși, astfel că este o plăcere să muncești alături de ei. Se fac training-uri, iar gama de produse este foarte diversificată, deci nu va fi greu să asiști clienții să-și aleagă mobilierul.

Pachetul salarial fix, plus bonusuri de performanță și o schemă inteligentă de promovare fac ca munca ta să fie plăcută și motivantă.

lems angajari

Dacă te pricepi să asamblezi, să combini piesele și te bucură să vezi rezultatul muncii tale în casele românilor, probabil un job în zona de montaj îți va plăcea și te va motiva.

Poti aplica pentru un astfel de job la Lem’s, în București și în Sibiu .

Cum e în fabrica Lemet?

Ce am aflat la ultima noastră vizită în fabrică este că străinii vin să vadă liniile de producție create de Lemet, pentru că sunt printre cele mai performante din lume. Ce-i drept, fabrica arată ca o farmacie: totul este curat, toată lumea poartă cască de protecție și uniformă, sunt bine dispuși si lucrează cu roboți ultra performanți.

Sigur ne-am dori ca toate fabricile din România să arate ca fabrica de mobilă a Lemet. Ca să vă faceți o idee, ne imaginăm că așa arată laboratoare NASA!

În fabrica de mobilă a Lemet sunt mai multe poziții disponibile pentru specialiști: ingineri, tehnologi, tapițeri, etc. Detalii pe

http://www.lemet.ro/cariere.html.

IMG_6006

Dacă aplicați, nu uitați să ne spuneți pe Facebook cum vi s-a părut prima vizită în fabrică sau în magazine!

Succes!

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here