200 de mii de euro intr-un apartament de 800 mp ca să dea bine la cameră

0

Pe dinafară este un bloc obişnuit de birouri în Piaţa Victoriei. La interior, nu mai puţin de 800 de mp de apartamente sunt redecorate în ideea de a da bine pe cameră. De ce?

Pentru că Robert Vanderty şi-a pus în gând să facă cel mai sexy studio de videochat glamour din România şi din lume. El se declară încrezător în demersul său, mai ales că una dinrte videochatistele lui, Devious Angel, a luat premiul pentru cea mai bună practicantă a acestei meserii din lume. Torfeul primit se numeşte „Best Live Cam Model Personal Site” şi i-a fost decernat la Barcelona, la începutul acestui an.

Studio 20 este chiar o franciză

Robert, managerul studioului, spune că a investiti aproximativ 200 de mii de euro în studioul din Piaţa Victoriei, al doilea studio al reţelei sale de francize numite Studio 20. Fiecare cameră are câte un specific şi au fost amenajate cu ajutorul unor arhitecţi. „Treaba este destul de dificilă dacă vrei să arate bine de cealaltă parte a camerei”, am aflat de la managerul studioului.

Iată câteva exemple de camere:

Studio20 Videochatstudio 20 videchatstudio 20 videochat bucuresti1Studio Videochat Bucatarie6Studio Videochat Bucuresti Victoriei

Mai multe pe PRescu.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here