3 modele de canapele din care să savurezi Europenele

0

Pentru că în luna următoare vom sta cu sufletul la gură în fața televizoarelor, strângând pumnii pentru echipa favorită și în special României  la Campionatele Europene, CasoTeca vă propune trei variante de canapele din care să savurați, cu un pahar de suc sau bere rece în mână, fiecare meci.

Canapeaua Anatolia

Concepută în stil minimalist, cu o adâncime agreabilă și cusături geometrice, canapeaua Anatolia, realizată de MobilaDalin, surprinde prin rezistența structurii din lemn de fag și pernele cu umplutură cu lemn de gâscă și poliuretan HR. În plus, canapeaua se poate transforma într-un pat relaxant, datorită saltelei din poliuretan High Residence de 13 cm.canapea anatolia mobiladalin

Colecția Anatolia, care include canapeaua extensibilă, colțar, fotoliu rotativ și taburet mic sau mare, este disponibilă în 9 variante coloristice de bază, stofa putând fi aleasă dintr-o gamă variată de texturi și culori.

În luna iunie, colecția de canapele va fi disponibilă în toate magazinele partenere ale MobilaDalin din țară, dar și în magazinele din Bulgaria, Ucraina și Ungaria. De asemenea, în perioada 7 iunie – 10 iulie 2016 toate produsele MobilaDalin vor beneficia de o reducere de preț de 10%.

Canapeaua Moko

Realizate de producătorul român Lemet, canapelele și fotoliile Moko sunt perfecte pentru vizionarea unui meci palpitant sau a unui film de top, cu o bere sau un pahar de vin în mână. Cu o rezistența sporită datorată structurii din lemn masiv de fag, ele au la spătar perne din fibră siliconizată, extrem de rezistentă la deformare.

canapea moko lem sȘezutul canapelelor fixe și al fotoliului este format din arcuri sinusoidale, burete poliuretanic și două straturi de vatelină matlasată.

Șezutul canapelelor extensibile este format din perne detașabile ce au în componență burete poliuretanic.

Dimensiunile utile pentru dormit variază de la 93×180 cm pentru canapelele de 2 locuri, până la 133×180 cm pentru cele de trei locuri.

În perioada 6 iunie – 10 iulie producătorii acordă o reducere de 20% pentru produsele din gama Moko.

Sistemul de extensie este de tip italian, cu cadru de oțel, pliabil în trei segmente, suport lamelat flexibil și saltea pentru protecție.

Canapeaua Monza

Extensibilă, cu un grad ridicat de confort datorat noii structuri de arcuri sinusoidale, canapeaua Monza produsă de Euromobila, oferă adevărate moment de confort și relaxare.

Monza dispune de o  ladă pentru depozitare formată din structură din lemn masiv de fag, bine uscat, bază din arcuri sinusoidale, foarte elastice și foarte rezistente, poliuretan de înaltă densitate, cu un grad mare de elasticitate, precum și de stofă de cea mai buna calitate, rezistentă la trafic intens. Prețul unei canapele extensibile cu 3 locuri este de 2.461 lei.

mobila Monza euromobila

Euromobila oferă potențialilor cumpărători rate fără dobândă,  transport și montaj gratuit pentru produsele achiziționate din magazinele proprii cu livrare în București.

Sperăm că v-am oferit câteva modele din care puteți să vă alegeți canapeaua ideală, așa că vă dorim: “Vizionare plăcută!”

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here