3 reguli pentru mersul cu bicicleta de oraș!

1

Mersul pe bicicletă prin oraș a devenit foarte popular în România ultimilor ani. Deși suntem încă departe de tări precum Olanda sau Austria la numărul de biciclete raportat la numărul de locuitori, în mod evident interesul pentru mersul cu bicicleta de oraș a crescut semnificativ.

Pe lângă competiții de trekking, BMX sau Mountain Bike, care atrag iubitorii de biciclete pe trasee din ce în ce mai interesante, vedem tot mai des bicicliști în oraș.

Întotdeauna ni s-a părut ca pentru o fata, mersul pe bicicletă este un act de curaj și o demonstrație de nonconformism, de aceea le dedicăm acest articol. Fotografiile vintage cu femei pe bicicleta, de la finalul sec. XIX si din sec. XX au un farmec deosebit, de parcă ar spune poveștile unor personalități puternice.

Și astăzi, la aproape 200 ani de la invenția primei biciclete, o femeie pe bicicletă care pedalează cu atitudine este o apariție remarcabilă. Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată, însă pentru a te numi biciclistă nu e suficient să îți ții echilibrul pe bicicletă și să știi să pedalezi. Trebuie să o faci…cu stil!

Cele 3 reguli pe care să le respecți când te plimbi cu bicicleta prin oraș despre care vorbim nu sunt despre casca de protecție, semnalizarea manevrelor sau cum să acorzi prioritate. Considerăm că acestea sunt subînțelese și ne-negociabile: trebuie să le știi! Regulile noastre în schimb sunt despre cum să fii o apariție memorabilă pe bicicletă, cum să pedalezi cu atitudine!

  1. Alege o bicicleta de oras chic!

Bicicleta pe care o alegi spune multe despre personalitatea ta. De la culoare și până la elemente discrete de design, aceasta ar trebui să fie în acord total cu stilul tău. Alege o bicicletă de oraș elegantă, care să te pună în valoare și pe care să te simți confortabil. Bicicletele de oraș produse în România de Carpat Sport sunt o opțiune excelentă, la un preț accesibil și calitate. Sunt produse în fabrica EuroBike din Movilița, Ialomița de Carpat Sport, care și-a propus încă de la primul model să producă bicicleta românilor, inspirată de peisajele țării.

Bicicleta de oras Carpat Sport 4

Bicicleta de oras Carpat Sport 1

Bicicleta de oras Carpat Sport 4_

  1. Păstrează-ți stilul vestimentar când mergi pe bicicletă!

Când auzim de biciclști, ni-i imaginăm cu o ținută sport, compusă din adidași, tricou și pantaloni, cât mai lejeră. Dar pentru o tânără cu stil, ce sunt părerile preconcepute, dacă nu ocazii de a-și pune în valoare creativitatea și nonconformismul?

Există multe soluții pentru a-ți menține stilul când pedalezi: poți încerca să porți fuste sau rochii lungi din materiale sintetice, care se șifonează greu, practicele fuste pantaloni sau chiar fustele sau rochiile mini, în combinație cu ciorapi sau colanți în diverse culori mate. Oricare dintre aceste variante pot fi asortate cu o pereche de pantofi cu toc gros, teniși sau deja celebrele și foarte popularele ghete biker. Pentru a avea libertate maxima în asortarea hainelor cu bicicleta, alege o bicicletă cu un design clasic și elegant, precum cele produse de Carpat Sport, și culoarea care te reprezintă. Îți va fi mult mai ușor să o asortezi la orice ținută!

 

Bicicleta de oras Carpat Sport 6

Bicicleta de oras Carpat Sport 5_

  1. Zâmbește!

Nimic nu se compară cu zâmbetul afișat când te simți liberă. Pe bicicletă, bucură-te de aerul care te lovește în față, de privirile celor care întorc capul după tine și …pedalează cu atitudine și optimism!

Credits: Bicicletă Carpat Sport, Fusta tulle Kiki Dumitrescu, Tricou inscripționat Shop AndreeaRaicu.ro.

Bicicleta de oras Carpat Sport 7

Bicicleta de oras Carpat Sport 5__

Bicicleta de oras Carpat Sport 8

Bicicleta de oras Carpat Sport 9

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here