Cât costă fotoliul din carton, creat de niște tineri români

0

O echipă de tineri români se prezintă zilele acestea la Târgul internaţional de mobilă cu un concept de produse de mobilier inedite. Sunt realizate din material simplu şi se asamblează uşor. Produsele sunt create exclusiv din carton, fără şuruburi, fără cleme sau adezivi. Produsele FOLDO sunt 100% biodegradabile. CasoTeca îţi spune cât costă fotoliul din carton, creat de tineri români.

Piesele de mobilier sunt realizate doar din carton ondulat tip 5, printr-o metodă specială de îmbinare, fără şuruburi sau adezivi.Şi corpurile de iluminat produse de ceide la FOLDO, dar şi mobilierul din carton ondulat se asamblează prin îmbinarea tuturor părţilor componente. Acestea sunt prevăzute cu nişte fante sau crestături, astfel încât elementele să se întrepătrundă.
Rezistenta mobilierului este dată de grosimea cartonului. Părţile componente sau ansamblele se obţin prin tăiere mecanică sau laser, asistată de computer, din plăci de carton ondulat tip V de dimensiuni mari. Grosimea cartonului este esenţială pentru structura de rezistenţă a pieselor de mobilier. Se utilizează carton tip V cu ondula mare, din hartie tip kraft. Prin această metodă, piesele de mobilier obţinute sunt perfect funcţionale. Obiectele FOLDO sunt foarte uşoare, se comercializeaza dezasamblate împreună cu instrucţiuni de asamblare, iar ambalajele sunt compacte. Nu aveţi nevoie de ustensile pentru asamblarea pieselor de mobilier.

Canapeaua din carton este pentru două persoane şi proiectată să reziste la peste 300 de kg. Preţul este de 800 de lei.

canapea canapea2

Fotoliul pentru o persoană este realizat exclusiv din carton, fără suruburi sau adezivi şi este proiectat pe o structură de tip fagure, menită să reziste la peste 150kg. Preţul este de 420 lei. Iar dacă alegeţi un fotoliu cu braţe laterale, preţul este de 500 de lei.
fotoliu1 fotoliu2 fotoliu3 fotoliu4
Nici cei mici nu au fost uitaţi. Un astfel de fotoliu pentru ei costă 340 de lei, iar cei mici se pot distra în voie şi îl pot picta.
fotoliu4 fotoliu mic

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here