3 variante de bai colorate: ce alegi?

1

In medie, minim 30 minute pe zi le petrecem in… baie. Asta este un motiv suficient pentru a avea o baie care sa se potriveasca stilului nostru, unde sa ne simtim bine, unde putem evada de stresul cotidian si lasa frau liber imaginatiei.

Va propunem cateva bai super colorate, jucause, care pot fi surse de inspiratie pentru baia visurilor voastre.

Peretii reprezinta elementele cele mai la indemana pentru a oferi culoare baii dumneavoastra, fie ca alegeti culorile clasice, sau optati pentru unele mai indraznete ca portocaliu, magenta sau lila. Variantele sunt infinite si pentru toate buzunarele : puteti alege materiante din gama luxury, faianta colorata portocaliu sau pur si simplu vopsea colorata, efectul va fi acelasi.

Daca un perete colorat reprezinta prea mult pentru voi, putei sa inserati mici portiuni de culoare. Fie ca e vorba despre un brau de faianta intr-o culoare electrizanta, o chiuveta roz sau obiecte de mobilier in culori indraznete. De asemenea, nu va sfiiti sa faceti combinatii inedite de culori.


O baie roz va arata intotdeauna bine, dar ce spuneti de o baie cu iz oriental sau.. sud-american ? Va puteti juca cu gresia, faianta sau accesoriile astfel incat sa va simtiti intr-o vacanta exotica direct la voi acasa.

Oricare ar fi alegerea voastra, important este creati un spatiu pe gustul vostru in care sa va puteti relaxa oricand aveti nevoie.

Sursa foto: Pinterest

Autor: Elena David

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here