4 saltele care asigură un somn odihnitor și sănătos

0

Știaţi că pentru a ne simţi odihniţi corpul nostru are nevoie de 6 până la 8 ore de somn în fiecare noapte? Este clar pentru oricine ca pentru o sănătate de fier și pentru a fi capabili să funcționăm la capacitate maximă în timpul zilei, avem nevoie de un somn odihnitor pe timpul nopții. Orele de somn trebuie să fie cu adevărat ore de somn, neperturbate de durerile de spate sau de amorțitul mâinilor, un fapt cauzat în multe cazuri de saltele incomode. Din păcate, mulţi dintre noi încercăm să ignorăm acest aspect, cu toate că adesea nu reuşim să avem un somn neîntrerupt până la ziuă.

Aceste neplăceri pot fi îndepărtate dacă salteaua este bine aleasă. O opţiune în acest sens sunt saltelele din colecția „LEM’S flex collection”. În magazinele LEM’S sunt comercializate saltele din această gamă pentru toate gusturile, buzunarele și, mai ales, saltele care garantează un somn odihnitor.

Hai să le luăm pe rând și să vedem cum îți pot îmbunătății viața saltelele LEM’S. Dar nu înainte de a aminti că orice saltea poate fi testată gratuit acasă, pentru o lună!

Salteaua Memory 9 zone

Memory 9 zone, este o saltea din gama de lux, un produs revoluționar cu o tehnologie revoluționară. Și nu, nu este nici o exagerare!

Produsele LEM’S folosesc o tehnologia dezvoltată și folosită de NASA pentru astronauți. Salteaua este creată din spumă cu memorie, care se adaptează perfect și reacționează la forma, greutatea și temperatura corpului. Un avantaj major al acestei tehnologii numită „spumă cu memorie” constă în faptul că are proprietăți de absorbție a șocurilor, astfel dacă partenerul tău are insomnii, somul tău nu va fi afectat pentru că porțiunea ta de pat va rămâne nemișcată.

saltea10

Saltea Imperia

Salteaua Imperia vine cu husă realizată din plus belgian care asigură confortul necesar somnului indiferent de anotimp. Iarna ține de cald, iar vara oferă senzația de răcoare. Mai mult, salteaua a fost gândită să urmeze linia corpului, a coloanei vertebrale, astfel somnul nu îți va mai fi întrerup de durerile de spate.

saltea09

Cu salteua Imperia te vei cufunda în vise frumoase și nu în suprafața saltelei, pentru că sistemul de arcuri ambalate individual și așezate în formă de fagure, reduc presiunea exercitată asupra corpului, disconfortul fiind redus la 0.

Saltea Mimoza CoolMax și Saltea Pacifica

În rețeaua de magazine LEM’S sunt listate şi saltelele Mimoza CoolMax sau Pacifica. Ambele vor asigura un somn odihnitor. Cele două saltele au marginea întărită cu două rânduri suplimentare de arcuri, astfel șansele ca cei care obişnuiesc să doarmă pe marginea saltelei  să cadă, scad considerabil. Mai ales cei mici!

Cu Mimoza CoolMax sau Pacifica vei dormi la înălțime…

saltea05

Pentru cei interesaţi de colecția de saltele din magazinele LEM’S, trebuie subliniat că achiziționarea unei saltele împreună cu un pat, atrage de la sine reduceri considerabile.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here