5 canapele care combat astenia de toamnă

0

În sezonul rece, organismul nostru trebuie să se adapteze la temperaturile scăzute și la scurtarea duratei zilei, de aceea ne putem confrunta cu tulburări caracterizate prin oboseală, epuizare fizică şi psihică, lipsă de energie, hipersensibilitate emoțională, scăderea apetitului şi chiar depresie.

Astenia de toamnă este ușor de recunoscut, iar cercetătorii au concluzionat că cea mai importantă modificare care declanșează aceste schimbări la nivel hormonal este scăderea cantității de lumină naturală. Una din zece persoane suferă de astenie, iar aceasta poate apărea la orice vârstă, mai ales la persoanele cu stil de viaţă activ şi stresant.

Este important să ne acordăm zilnic timp pentru relaxare și pentru că nicăieri nu e mai bine ca acasă când vremea urâtă ne dă bătăi de cap, vă propunem 5 modele de canapele care vă vor îmbunătăți starea de spirit.

1. Canapeaua din piele Malena are trei locuri, divan și mecanism la tetiere. Potrivită pentru spațiile generoase, această canapea elegantă poate fi folosită într-o încăpere luminoasă, în care predomină albul.

rovere-malena

2. Fiesta este o canapea fixă cu două locuri, ce poate fi îmbrăcată în scai sau stofă, la alagerea dumneavoastră. Vă recomandăm să optați pentru o culoare jovială, menită să destindă atmosfera în living.

elvila-fiesta

3. Pentru iubitorii stilului retro, canapeaua Odesa devine locul perfect pentru a-și destinde trupul si spiritul. Canapeaua e disponibilă într-o varietate de materiale și culori, iar noi vă sfătuim să alegeți nuanțe calde, adecvate stilului vintage pe care îl propune această piesă de mobilier.

lemet-odesa

4. Canapeaua extensibilă Leonardo nu doar arată spectaculos, ci este și extrem de practică, fiind dotată cu cu chaise longue și ladă pentru depozitare. Leonardo este ideală pentru camerele amenajate într-un stil modern.

edion-leonardo

5. Lucrată în lemn masiv de fag, canapeaua Roma îți oferă prilejul perfect pentru relaxare, fie într-un decor clasic sau într-unul contemporan. Confortul mult dorit după o zi lungă la birou este asigurat de șezutul și pernele de spătar din poliuretan de densitate medie.

dalin-roma

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here