5 buchete de flori de inspirație regală -colecția Regina Maria

0

O mare iubitoare a florilor, Regina Maria scria despre pasiunea sa pentru ele:

“După război, pasiunea pentru gradină a venit spre mine cu o forță pe care nu am cunoscut-o înainte. Flori peste tot, în grădini, în case, în spitale, în fiecare colț de stradă, flori, flori în semn de speranță și credință. Și după aceea am creat grădini peste tot unde m-am dus, grădini colorate, grădini pentru memorie, pentru bucurie și frumusețe”.

20 de buchete de flori și aranjamente elegante, reunite în colecția denumită Regina Maria, au fost create la Floria.ro ca un omagiu adus la 77 ani de la moartea uneia dintre cele mai iubite regine din Europa, în iulie 1938. Noua linie de buchete de flori marchează și primirea de către Floria a titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, în mai 2015.

flori-art-nouveau-Floria.ro

flori-cantecul-reginei-Floria.ro

flori-eleganta-regala-Floria.ro

flori-florile-reginei-Floria.ro

flori-gratie-si-putere-Floria.ro

Colecția creată de designerii Floria.ro cuprinde buchete de flori și aranjamente în care predomină florile albe, favoritele reginei, alături de flori cu nuanțe pale, discrete și armonioase. Întocmai ca Regina Maria, albul domină colecția, cu lejeritate, fără efort, și creează o senzație de liniște, de pace și de puritate. Vasele de ceramică albă în care sunt așezate aranjamentele din această colecție pun în valoare delicatețea florilor și sunt elemente de decor care se remarcă prin simplitate și rafinament, fără să epateze.

Bujorii, trandafirii, minirozele, orhideele, calele și hortensiile sunt florile alese pentru a se îmbina în colecția menită să celebreze eleganța nativă și discreția familiei regale.

Colecția Regina Maria va fi expusă și actualizată permanent pe Floria.ro. Aceasta va fi completată periodic cu buchete de flori de sezon, respectând atât tendințele, cât și stilul care a inspirat-o, delicat, dar in acelasi timp puternic. Întreaga colecție este disponibilă pe https://floria.ro/colectia-regina-maria/ .

Colaborarea dintre Floria și Casa Regală a început în 2014, când Floria a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, statut premergator obținerii titlului de Furnizor Oficial, în mai 2015. Parteneriatul va continua pe durata a cel puțin trei ani. Astfel, până în 2018, buchetele și aranjamentele florale folosite de Casa Regală în cadrul evenimentelor organizate, dar și cu alte diverse ocazii importante din viața Familiei Regale, vor fi create de designerii Floria.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here