Arhitectura care te inspiră într-un nou concept de restaurant

0

Noul restaurant, Naan Drink&Food Studio este situat într-o clădire istorică din centrul Bucureștiului, amenajat în stil modern de către o echipă de arhitecți tineri, după un concept original folosind cu precădere materiale naturale precum lemn masiv, piatră naturală, elemente din metal și ceramică. Spațiul este unul plăcut, unde tradiția și inovația se întrepătrund armonios și se combină frumos noul cu vechiul.

Naan Drink&Food Studio, un concept de restaurant lansat de Delta Studio se adresează tuturor celor pasionați atât de design interior, cât și de gastronomie. Locația se compune din două spații distincte adică parter și cramă unde atmosfera este intimă, prietenoasă, potrivită unei cine romantice sau unei petreceri împreună cu prietenii.

naan 1

În ceea ce priveste arta culinară, aici preparatele sunt realizate după rețete originale, inspirate din bucătăria internațională. Sunt trei feluri de desert, unul cu prețul de 16 lei/ 150gr. și alte două la prețul de 17 lei/150gr. fiecare. Felul principal este diversificat, cu prețuri cuprinse între 36 lei/ 300gr. și 69 lei/300gr. Tot referitor la arta culinară este dezvăluită tradiția pâinii “naan” de unde vine probabil și numele noului restaurant, o tradiție veche de peste 3000 de ani, unde pâinea era coaptă în cuptorul de lut numit tandoor și care se continuă până în zilele noastre cu cele mai noi tendințe în gastronomie. Și binențeles că este prezentă ca în orice gastonomie, și o colecție bogată de vinuri.

naan 2

naan 3

naan 4

naan 5

naan 6

naan 7

naan 8

naan 9

naan 10

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here