Un nou centru de producție de tâmplărie PVC în România

0
sursa foto: barrier.ro

 

 

 

Compania producătoare de tâmplărie PVC Barrier din Bacău a inaugurat pe 25 septembrie cel mai modern parc industrial de producere a tamplariei PVC și cea mai performantă linie de producție a tâmplăriei PVC din țară pentru care s-au investit peste 5 milioane de euro. Lucrările au durat aproximativ doi ani și șase luni.

 

Resize of Resize of Barrier_productie4

În prezent fabrica de la Bacau funcționează cu 200 de persoane și are o capacitate de producție de 700 de ferestre pe zi.  Acum sunt disponibile utilaje pentru producția de ferestre și uși, foliere profile, curbare profile, producția de uși de garaj și rulouri, dar din 2015 se va începe și producția de sticlă termoizolantă.

 

Resize of Resize of Barrier_productie3

Produsele Barrier sunt disponibile în România prin intermediul unei rețele de peste 300 de colaboratori.  Compania exportă tâmplărie PVC în țări precum Italia, Franța, Belgia sau Germania,urmând să se extindă si pe piețele din Anglia, Olanda și Spania.

Resize of Resize of Barrier_productie2

Prin intermediul Companiei producătoare Barrier se fac cursuri de specializare și perfecționare în domeniul producției de tâmplărie de PVC pentru a oferi produse si servicii de calitate.

Resize of Resize of Barrier_productie1

sursa foto: barrier.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here