5 culori și miresme de flori de Sfânta Maria

0

Se spune că propriul nume este cel mai plăcut sunet pentru cineva, de aceea ziua în care este sărbătorit numele cuiva este ocazia perfectă de a-i transmite dragostea și respectul ce i le porți celei dragi. Numele Maicii Domnului își are originile în limba ebraică și are multiple înțelesuri, de la cea iubită, cea îndrăgită, copil dorit, până la aceea de stăpână ori doamnă respectabilă și îndrăgită.

Numele Maria împreună cu derivatele sale este unul dintre cele mai răspândite nume printre românce. Ce poate fi mai potrivit pentru a cinsti Mariile din viața noastră de ziua lor decât un buchet de flori dăruit din toată inima.

În acord cu semnificațiile purtate de-a lungul vremii de numele Mariei și puritatea pe care o exprimă vă propunem cinci buchete speciale, în culori delicate și arome elegante cu care să o surprinzi pe Maria din viața ta. Acestea fac parte dintr-o colecție specială de Flori de Sfânta Maria.

Prin combinația de flori albe, buchetul Eleganță exprimă puritate și delicatețe. Albul însoțit de verdele și aroma proaspătă de eucalipt vor bucura ziua celei căreia i-l vei oferi. Frumos aranjat într-un coș de răchită buchetul conține: crini albi, trandafiri albi, crizanteme albe, eucalipt și orhidee dendrobium albe.

flori-eleganta-31326

Flori de Sfânta Maria: Buchetul Plin de Dragoste dominat de culori vii și arome fine este ideal pentru a alunga monotonia și a marca o zi importantă din viața cuiva. Buchetul este o asociere a 5 trandafiri mov, 1 cupa orhidee vanda mov, 7 orhidee mokara grena, 3 green tricks, 3 orhidee dendrobium alb.

flori-buchet-plin-de-dragoste-31066

Flori de Sfânta Maria:  Pastel Diafan este gândit ca o mini grădină cu flori care să înfrumusețeze camera unei Marii. Contrastul dintre florile albe și roz aranjate în coșuleț vor bucura ochiul, iar adierea de lavandă și eucalipt va inspira finețe și prospețime. Acest aranjament conține: un coș, o hortensie roz, lavandă, 3 trandafiri albi, 3 garoafe antique, un eucalipt și un pytosporum.

flori-pastel-diafan-32730

Gingășie, buchetul cu o combinație de flori cu adevărat specială, exprimă tandrețea și bucuria de a fi alături de cea care ți-e dragă. Buchetul conține: 3 lisianthus alb, 3 crini asia galbeni, 2 santini verde, 3 cupe cymbidium verde, 3 solidago, verdeață.

flori-gingasie-28717

Contrastul din Alb și Roșu sugerează pasiunea arzătoare temperată de albul domol, dorul și gingășia, numai bun dacă vrei să bucuri inima ființei iubite. Buchetul simplu și armonios conceput conține 6 trandafiri roșii, 5 trandafiri albi și verdeață decorativă.

flori-alb-si-rosu-29785

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here