IKEA a lansat noul catalog 2016

0

 IKEA a lansat astăzi noul catalog pentru anul 2016 în România. Catalogul este disponibil și în variantă online, iar echipa CasoTeca vă oferă posibilitatea să îl răsfoiți și să aflați care sunt noutățile. Catalogul IKEA poate fi răsfoit online: AICI. 

Tema noului catalog IKEA 2016 este: “Acele lucruri mărunte care contează” și pune accentul pe bucătărie, locul unde începe ziua. Imaginea de pe coperta catalogului înfățișează un tată care pregătește micul dejun cu fiul său, în bucătărie. Sloganul ediției din acest an spune că: „Gesturile mici contează.”

Noua gamă de produse din noul catalog IKEA 2016 include o serie nouă de corpuri de iluminat LED care folosesc foarte puțină energie, asigură o lumină plăcută și durează zeci de ani. Design-ul acestor lămpi este spectaculos, futurist. Mai multe despre tehnologia LED puteți descoperi în noul catalog ( pg 200-209).

De asemenea, noua gamă de produse din noul catalog IKEA 2016 include și o serie de mese de interior și exterior foarte chic, dar și  pahare noi, carafe și farfurii din colecția 365+. În plus, pe parcursul anului, IKEA va lansa noi produse ce fac parte din colecții speciale, numite Vitality.

Una dintre aceste colecții este SINNERLING, realizată în colaborare cu designerul Ilsa Crawford din Marea Britanie. Colecția are 30 de produse, iar mobilierul este conceput în așa fel încât clienții sunt cei care vor decide cum vor utiliza piesele de mobilier. Lansarea colecției este planificată pentru luna octombrie a acestui an.

Ikea oferă și aplicația care poate fi descărcată atât pe Android, cât si IOS. Cu aplicația Catalogul IKEA, ai acces direct de pe telefon sau tabletă la mai multe idei, inspirație. Prin aplicație poți scana pagina pentru mai multe informații.

Tot astăzi, echipa IKEA România a oficiat obţinereat certificatului de urbanism pentru terenul pe care l-a achiziţionat în iunie pe bulevardul Theodor Pallady pentru a deschide al doilea magazin pe piaţa locală, urmând să depună documentaţia pentru planul urbanistic zonal, a declarat Mircea Oprişan, retail managerul companiei.

Pentru cei mai pofticioși dintre noi, IKEA va introduce două noi produse în meniu: chifteluțele vegetale și cele de pui, fără gluten și lactate.

Abea așteptăm noutățile la dulciuri! 

O parte din noile produse IKEA sunt deja disponibile și în România, unde pot fi vizualizate online la secțiunea Noutăți. 

catalog ikea 2016

led 2

masa

Untitled

ikea4

ilse1

Sursa foto: catalog IKEA

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here