6 trend-uri pentru decorarea bradului de Crăciun

0

În fiecare an căutăm noi soluții pentru decorarea bradului, iar mulți dintre noi nu ezită să apeleze la metode DIY pentru a-și personaliza pomul de Crăciun. Și în acest an avem numeroase opțiuni, una mai creativă decât alta, iar noi vă prezentăm 5 dintre tendințele sezonului.

Materiale naturale

Poate că materialele cum sunt inul, iuta sau bumbacul nu ar fi prima alegere în ceea ce privește ornamentele pentru bradul de Crăciun, mai cu seamă într-o locuință cu decor modern, dar acestea pot arăta foarte bine dacă le încadrezi într-o tematică. Pânza de sac a fost tot mai căutată în ultimii doi ani, iar în combinație cu auriu și roz-șampanie, în loc de beteală, va arăta elegant.

Alb și argintiu

Daca ți-a plăcut “Frozen”, te poți inspira din acest film de animație pentru a contura o tematică “glacială” în jurul bradului de Crăciun, ceea ce înseamnă că va trebui să folosești decorațiuni albe și argintii. Pentru cei mai excentrici există și varianta de a decora un brad alb cu globuri bleumarin și aurii sau negre și rosii – ideea este să creezi un contrast plăcut și surprinzător.

Strasuri

Dacă nu găsești în comerț strasuri care să arate cum îți dorești, le poți crea chiar tu folosind oglinzi sau CD-uri vechi pe care să le zdrobești mărunt. Te poți folosi și de farduri cu sclipici pentru a le aplica pe globuri, de paiete colorate sau de alte materiale cu suprafață reflectorizantă; elementele strălucitoare vor arăta întotdeauna bine în bradul de Crăciun, cu condiția să nu faci exces.

“Champagne”

Nu ne referim la șampania pe care o vom deschide de Anul Nou, ci la nuanța “champagne” cu care nu vei da greș niciodată. Decorațiunile roz-aurii arată foarte bine în combinație cu verdele pomului de Crăciun și le poti folosi fără a adăuga alte culori lângă ele. Poți îmbina cu încredere ornamente strălucitoare cu materiale naturale care să aibă tonuri apropiate.

Motive geometrice

Decora’iunile cu imprimeuri tip blazon sunt la modă în acest an, iar combinațiile cromatice duale, cum ar albastru-oranj, roșu-kaki, violet-galben fac furori. Este o tematică destul de pretențioasă, dar dacă începi prin a alege modelul geometric favorit și combinația de culori adecvată aspectul bradului va fi plăcut.

Improvizații

Dacă vrei să faci o schimbare radicală, poți renunța definitiv la bradul de Crăciun, folosind în schimb diferite obiecte pe care să le așezi în formă piramidală, pentru a simula pomul de iarnă. La acest capitol, imaginația nu are limite, iar design-ul va depinde mult de decorul încăperii în care va fi făcută improvizația.

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: mychristmas.com.au

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here