Acvarii spectaculoase chiar acasă la tine

0
acvariu semineu

Acvariile captează atenția atât a copiilor, cât și a adulților. Cu atât mai interesant este cu cât, conform unor studii, cei care admiră activitatea peștilor din acvariu au un nivel de stres al organismului mai redus, scade tensiunea arterială și corpul se va simți mult mai relaxat. În afară de aceste beneficii, peștii de acvariu sunt excelenți pentru iubitorii de natură.

Viața din acvariu îți dă sentimentul de pace, dar pentru acest lucru trebuie să fie bine îngrijiți peștii. Pe lângă faptul că aduce prospețime în casă, este revigorant și oferă un aspect natural, acvariul este considerat un element norocos. Conform principiilor Feng Shui, un acvariu poate schimba situaţia financiară pe care o aveţi  deoarece circulaţia peştilor şi a apei activează şi sporeşte energia Chi din casa ta şi curăţă energia negativă. Dacă este proiectat corect, acesta poate aduce noroc şi bunăstare.

Cu un design inovativ, din cele mai rezistente materiale pentru asigurarea unor acvarii durabile, vă prezentăm unele din cele mai spectaculoase acvarii care vă pot decora locuința sau grădina.

Acvariu canapea
Canapeaua din camera de zi poate deveni mult mai interesantă dacă este înconjurată de un acvariu în care se joacă peștii. Va creea deasemenea și o atmosferă relaxantă în mediul respectiv și te va ajuta să te destinzi.

Acvariu-canapea

Masă de cafea tip acvariu
Dacă cu ceva timp în urmă masa de cafea era un element banal în camera de zi, acum poate fi transformată într-un acvariu inovator pentru iubitorii de natură. Sunt multe feluri de acvarii de masă de cafea și vin în diferite forme și mărimi, ca de exemplu octogon, pătrate sau dreptunghiulare, care vor oferii economie de spațiu.

acvariu- masa de cafea
acvariu- masa de cafea

Uimitor acvariu lângă pat
Vei dormi aproape de pești cu acestă tăblie de pat- acvariu. Acest acvariu robust este personalizat pentru a oferi un dormitor cu tentă acvatică. Rezervorul se întinde din partea de sus a patului și se sprijină pe mese pe fiecare parte. Patul acvariu este unul dintre cele mai extravagante paturi sau acvarii dintr-o locuință.

acvariu langa pat
acvariu langa pat

Acvariu chiuvetă
Acvariu chiuvetă reprezintă o modalitate prin care poți schimba decorul în baie într-un fel unic, spectaculos. Acest accesoriu este desosebit de interesant deoarece îți permite să poți și să admiri peștii cât ești în baie.

acvariu chiuveta
acvariu chiuveta

Acvariu- design de toaletă
Un loc original pentru un acvariu este în mod sigur rezervorul de toaletă. Toaleta acvariu are trei rezervoare separate: unul pentru apa care curge în vasul de toaletă, unul pentru apa care curge și un al treilea pentru pești și plante acvatice. Un alt aspect interesant este faptul că dispozitivul led care se aprinde în rezervorul peștilor poate fi folosit în loc de iluminat la baie.

acvariu- design vas de toaleta
acvariu- design vas de toaleta

Acvariu în aer liber
Acest acvariu poate fi amenajat într-o jardinieră dar probabil că este folosit temporar doar în perioadele calde ale anului. Este deosebit pentru că dă viață grădinii tale creând o zonă liniștită, conservatoare și veselă în același timp.

acvariu in gradina
acvariu in gradina

Gardul acvariu
Este o construcție de lux foarte costisitoare dar în același timp uimitoare. În cazul în care vă doriți un astfel de gard trebuie să luați în calcul că va fi foarte expusă întreaga locuință la privirile trecătorilor și probabil mulți vor fotografia acest gard. În afară de acest lucru este de luat în considerare și faptul că aveți nevoie de o sursă constantă de apă.

acvariu gard
acvariu gard

Ce părere ai despre aceste piese de mobilier- acvariu?

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto: marieclairemaison.com, goodshomedesign.com, discusentreamis.positifforum.com, room-decorating-ideas.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here