9 elemente de decor cu „tentacule”

0

Caracatițele sunt înfricoșătoare pentru unii și fascinante pentru alții, iar uneori ne inspiră să folosim imaginea lor ca decor în propria locuință. Îți arătăm în continuare câteva exemple creative de a imita tentaculele acestor moluște pentru a crea piese de mobilier inedite și nu numai:

– Simplu și elegant: o masă cu picioare în forma unor tentacule pe care o poți integra în orice tip de decor.

carac5

– Candelabrele în formă de caracatiță pot da o notă misterioasă încăperii și datorită modului în care forma lor influențează modul de iluminare.

carac7

– Paharul pentru vin poate fi un accesoriu interesant dacă are picior metalic… „și tentacule”.

carac8

– Chiar dacă la prima vedere nu sunt observate, agățătorile pentru haine în formă de caracatiță sunt acel element-surpriză care dau o notă de originalitate încăperii.

carac3

– Un suport pentru lumânări cu design inspirat parcă din cartea lui Jules Vernes „20.000 de leghe sub mări” este accesoriul perfect pentru o cină specială.

carac6

– Deși o astfel de canapea este potrivită pentru spațiile generoase, te poți limita la un taburet sau la un fotoliu care arată similar, dacă locuința ta are suprafața restrânsă. Modelul din imagine se numește Aster Papposus Sofa și este creat de Edra.

carac9

– Designul inspirat de caracatițe este potrivit și pentru încăperile cu accente futuriste, iar modul în care a fost ajustat în cazul lămpilor din imaginea de mai jos este cu siguranță interesant.

carac2

– Un aranjament pe care merită să îl încerci la o petrecere.

carac4

– Cei mai mulți dintre noi au o cană favorită din care beau cafea în fiecare dimineață. Aceasta poate arăta chiar și ca o caracatiță.

carac1

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: boredpanda.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here