Ștrudel cu dovleac și nuci coapte. Rețetă ușoară pentru începători

2

Ștrudelul cu dovleac, nuci și scorțișoară este ”dulcele” care nu ne lipsește din casă în această perioadă a anului, relatează ego.ro 

Pentru mulți oameni, toamna se asociază cu această delicioasă legumă- fruct. În plăcinte, supe, salate și mai nou, în latte-uri, ne place dovleacul, atât în preparate dulci cât și în cele sărate.

Dovleacul, utilizat în numeroase

Știați că dovleacul este considerat de unii o legumă, iar de alții un fruct? Nu contează prea mult din ce categorie face parte, atât timp cât știm despre dovleac că este un aliment sănătos, cu o mulțime de beneficii pentru sănătatea noastră.

Dovleacul poate fi introdus în alimentația bebelușilor, începând cu perioada de diversificare, de asemenea este recomandat a fi consumat de către femeile însărcinate, el având o concentrație mare de vitamine, minerale și fibre.

2 comentarii

  1. […] Ștrudelul cu dovleac, nuci și scorțișoară este ”dulcele” care nu ne lipsește din casă în această perioadă a anului, relatează ego.ro  Pentru mulți oameni, toamna se asociază cu această delicioasă legumă- fruct. În plăcinte, supe, salate și mai nou, în latte-uri, ne place dovleacul, atât… Cititi mai multe aici: Ștrudel cu dovleac și nuci coapte. Rețetă ușoară pentru începători […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here