luni, martie 17, 2025
Banner_Casoteca_Magazin

CELE MAI CITITE

Ștrudel cu dovleac și nuci coapte. Rețetă ușoară pentru începători

Ștrudelul cu dovleac, nuci și scorțișoară este ”dulcele” care nu ne lipsește din casă în această perioadă a anului, relatează ego.ro 

Pentru mulți oameni, toamna se asociază cu această delicioasă legumă- fruct. În plăcinte, supe, salate și mai nou, în latte-uri, ne place dovleacul, atât în preparate dulci cât și în cele sărate.

Dovleacul, utilizat în numeroase

Știați că dovleacul este considerat de unii o legumă, iar de alții un fruct? Nu contează prea mult din ce categorie face parte, atât timp cât știm despre dovleac că este un aliment sănătos, cu o mulțime de beneficii pentru sănătatea noastră.

Dovleacul poate fi introdus în alimentația bebelușilor, începând cu perioada de diversificare, de asemenea este recomandat a fi consumat de către femeile însărcinate, el având o concentrație mare de vitamine, minerale și fibre.

- Publicitate -
- Publicitate -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE POPULARE