Coldwell Banker: Sectorul imobiliar a avut un debut bun în 2016

0
Targ imobiliar

Sectorul imobiliar a început bine anul 2016, chiar dacă în piață sunt incertitudini, pe fondul unei cereri în creștere, conform reprezentanților Coldwell Banker Affiliates of Romania.

“Anul acesta a debutat bine, în ciuda incertitudinilor din piață, cu o cerere în creștere și menținere a numărului de tranzacții, în contextul unei oferte tot mai variate și a stabilizării prețurilor și îmbunătățirii ofertelor de creditare”, a declarat Andrei Sârbu, vicepreședinte Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Portofoliul Coldwell Banker Affiliates of Romania prezentat la Târgul Imobiliar Național tIMOn este format din 1000 de locuințe deja finalizate sau care se vor finaliza în perioada imediat următoare în 11 proiecte rezidențiale din București și Brașov.

Pe perioada tIMOn vor fi disponibile studiouri duble în cadrul Cosmopolis la 39.900 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere în FeliCity de la 49.200 de euro + 5% TVA sau studiouri la 36.750 de euro + 5% TVA în cadrul Transilvania Residence, proiect premium amplasat în centrul Brașovului, care poate fi atractiv și ca investitie, oferind un potențial randament anual de 6,5% în euro prin închiriere.

CITEȘTE ȘI Vrei să schimbi mobila? Aici găsești reduceri

Coldwell Banker Affiliates of Romania este compania activitate extinsă pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidențiale aflate atât în Bucuresti, cât și în întreaga țară.

În ultimii doi ani, Coldwell Banker Affiliates of Romania a vândut integral mai multe proiecte rezidențiale din București, printre se numără care Rose Garden, Alia Apartments, Nordia Residence sau UpTown Residence. Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1.300 de locuințe noi doar în București.

Târgul Imobiliar Național se desfășoară în perioada 24-27 martie în Piața Constituției din București, fiind cel mai mare eveniment de profil la nivel național.

CITEȘTE ȘI 5 idei cu bani puţini pentru toată casa

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here