Allview P5 PRO, un smartphone 4G accesibil

0

Pentru că 4G a ajuns să fie un standard de comunicație și transmisie de date tot mai folosit, Allview, producător local de smartphone-uri, a lansat terminalul P5 PRO, un dispozitiv 4G accesibil și compatibil cu toate rețelele de telefonie din România.

P5 PRO are 1GB memorie RAM, iar memoria Flash de 8GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android 5.1, Lollipop, asigurând utilizatorului o experiență plăcută în folosirea aplicațiilor multiple.

performante

P5 PRO are un design compact și datorită dimensiunilor și greutății sale reduse este ușor de utilizat cu o singură mână. Display-ul IPS LCD de 4,5 inch este perfect pentru a reda conținut foto-video în culori calde.

CITEȘTE ȘI De la anul poţi controla casa cu telefonul

Pasionaților de fotografie P5 PRO le pune la dispoziție doua camere pentru a surprinde imagini panoramice, detalii emoționante sau selfie-uri haioase. Camera principală de 5MP este dotată cu Autofocus și LED flash și dispune de funcții menite sa îmbunătățească fotografiile, cum ar fi HDR, sau fotografiere la semnul păcii. Mai mult, imaginile pot fi decupate sau editate direct pe telefon pentru a obține efectele dorite.edit poze pe tel

 

O dubla atingere a display-ului, glisarea in orice directie sau o litera trasata cu degetul pe ecranul inactiv sunt suficiente pentru ca telefonul P5 PRO sa-ti intuiasca intr-o clipa dorintele. Usor si uimitor, ca o joaca de copii!

gest

Smartphone-ul P5 PRO este disponibil pe baza de precomanda la prețul de 499 lei.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here