Aqua City, un proiect rezidenţial ambiţios situat lângă Lacul Morii

0
Aqua City
Aqua City

Aqua City, unul dintre cele mai ambițioase și ample proiecte rezidențiale din București, este oficial noul partener și sponsor al echipei de fotbal FC Rapid București 1923.

Complexul rezidențial beneficiază de o premieră pentru fotbalul și sportul românesc: o întreagă scară de bloc va fi dedicată sportivilor și staff-ului de la clubul Rapid, care vor avea astfel posibilitatea să locuiască împreună. Aceasta va fi denumită “Intrarea Vișinie”, iar rapidiștii care vor dori să locuiască aici vor avea parte de oferte speciale, având ocazia să achiziționeze apartamente la prețuri preferențiale.

“Pentru Rapid, Giuleștiul în sine reprezintă acasă. În trecut, fotbaliștii Rapidului erau cazați la Gara de Nord sau vis-à-vis de stadion. În 2021, fotbaliști și sportivi ai Rapidului vor locui împreună în Giulești, unde este casa noastră, pe aceeași scară de bloc. Este probabil ceva unic în fotbalul și în sportul din România și pentru noi un lucru care ne face să ne simțim acasă și diferiți de ceilalți”, a declarat Lucian Ionescu, director de imagine al clubului.

Aqua City
Aqua City , living-bucătărie

75.000 mp de teren lângă Lacul Morii

Aqua City are o suprafață totală de 75.000 mp de teren va avea o suprafață construită totală de 204.000 mp. Este format din 6 imobile cu un regim de înălțime S+P+7/10/11 etaje și cu un total de aproape 2.000 de apartamente.

Complexul se află la doar 2 minute de mers pe jos de Lacul Morii şi aici vor locui aproximativ 5.000 de persoane. Datele unei companii de monitorizare a pieței construcțiilor la nivel național plasează Aqua City pe primul loc în București și pe locul 3 la nivel național în topul celor mai mari proiecte, din cele 12.000 de șantiere analizate.

Apartamentele, realizate cu material şi finisaje de calitate sunt livrate “la gri” (văruite în alb), au uși montate (marca Dierre), ferestre, faianță și gresie (în bucătărie, în baie, în hol), centrală termică Ariston și radiatoare instalate.

La amenajarea apartamentelor s-a folosit o inovaţie, şi anume separarea bucătăriei de living printr-un perete de sticlă, astfel spaţiul devenind mult mai amplu.

Un alt avantaj este dezvăluit chiar în numele Aqua City a fost dat deoarece pe acest teren se află un izvor cu apă foarte bună, astfel încât viitorii locatari vor putea bea apă plată de izvor direct de la robinet.

Aqua City , dormitor
Aqua City , dormitor

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here