Balcon modern pentru vara anului 2021

0

Motto-ul tuturor tendințelor de design al balconului în vara acestui an este “mai multă lumină și libertate”. Arhitecții încearcă să ia în considerare aceste puncte cheie, ajutând clienții să găsească o soluție confortabilă și practică pentru apartamente. Când aveți doar 3 – 6 mp, apar multe întrebări despre cum să faceți spațiul unul frumos și funcțional.

 

Balcoanele sunt ca niște camere suplimentare, ideale pentru lectură, pentru a servi cafeaua sau doar pentru relaxare. Acest lucru este valabil mai ales atunci când doriți să stați afară, dar nu doriți să părăsiți casa. Într-un fel, spațiul mic vă permite să asistați la tot ce se întâmplă afară, dacă aveți copii, îi puteți face să se joace pe un balcon sigur în timpul zilei. Vă oferim câteva idei pentru a avea un spațiu relaxant, dar în același timp să fiți și la punct cu noile tendințe.

Iată câteva opțiuni pentru podele:
Plăci de porțelan. Acestea vă fac balconul să fie luxos și elegant. Dacă nu optați pentru un balcon cu plăci de porțelan, multe balcoane au podele din beton, dar nu trebuie să le acoperiți. Puteți să-l pictați cu șabloane, să așezați un covor colorat.

Sistem de acoperire
Dacă vrei să stai pe balconul tău în timpul căldurii de vară, protejează-te de soare. Copertinele din țesătură sunt potrivite, deoarece sunt ușor de îndepărtat și permit trecerea aerului și a luminii. O nuanță care se potrivește cu decorul ales, recomandate ar fi dungile nautice sau o umbrelă de soare elegantă.

 

Luminile sunt esențiale
Asigurați-vă că balconul este bine luminat, dacă optați să vă petreceți serile pe balcon. Dacă este acoperit, agățați o lampă pandantivă pentru un confort mai mare. Lumânările și felinarele sunt un alt obiect favorit în acest sezon, deoarece sunt portabile și oferă o lumină naturală moale. Mai puțin spațiu? Înfășurați o bandă de lumini în jurul balustradei pentru o senzație estivală care în același timp nu ocupă mult loc.
Pentru piesele de mobilier optați pentru cele din lemn sau pentru nuanțe de maro pentru a crea un cadru natural. Câteva idei de mobilier ar fi bănci mici de două locuri sau canapele acoperite cu perne decorative și cutii de depozitare sub zona de șezut.

Indiferent de balconul pe care îl aveți, cel mai bun mod de a decora este să vă evaluați spațiul și ce atmosferă doriți să creați.

sursa foto: pixabay.com

Tendințe 2021, designerii au un singur cuvânt de ordine: confort

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here