Decoratiuni de Halloween: 13 aranjamente care dau fiori

0

Designerii Floria.ro au creat, ca in fiecare an, o colectie speciala de decoratiuni de Halloween cu flori, care completeaza costumatiile, se incadreaza in decorul cu monstrii si vrajitoare al casei sau oricarei petreceri, sau pot fi o surpriza misterioasa pentru o persoana draga.

Cosuletele cu dovleci, buchetele speciale de Halloween, aranjamentele florale in dovleci si florile napadite de paianjeni decorativi aduc specificul acestei sarbatori la petreceri si in case. Spiritul Halloween-ului este descris de calele negre, garoafele violet si fructele negre de viburnum, care dau aranjamentelor o nota intunecata, iar elementele decorative adauga un plus de mister.

Cele 13 aranjamente inspaimantatoare din colectia Flori de Halloween de la Floria.ro sunt create in cromatica sarbatorii, cu galben, portocaliu si negru. Acestea combina cale negre, trandafiri galbeni si portocalii, hypericum, orhidee mokara si crini portocalii. Farmecul „infricosator” al acestor decoratiuni de Halloween este creat prin accesorii precum paianjeni, panze de paianjen si dovlecei.

flori-aranjament-de-halloween flori-buchet-de-halloween flori-crini-infricosatori

Simbolul cel mai reprezentativ pentru Halloween sunt dovlecii sculptati care prind viata o data cu luminitele asezate in interiorul lor. Florile cu forma similara ciulinilor (allium), florile in culori inchise (cale negre, garoafe mov, fructele de viburnum) si accesoriile “de groaza” precum liliecii sau paianjenii nu lipsesc din aranjamentele din colectia de Halloween.

Intreaga colectie de 13 aranjamente si buchete de Halloween este disponibila pe https://floria.ro/flori-de-halloween/ .

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here