Canapele clasice și elegante care dau bine în orice casă

0
sursa foto: casadex.ro

Într-o casă, canapelele sunt în mod normal găsite în living sau camera de zi dar se pot adapta ușor și într-un dormitor . Reprezintă un produs extraordinar din punct de vedere al funcționalității și stilului ce oferă confort și relaxare. Din piele sau tapițate cu tesătură de stofă, poți alege din diverse stiluri de canapele, ce se potrivesc cu preferințele și gusturile tale. Atunci cand dorești să achiziționezi o canapea este bine este să optezi pentru o canapea bine construită, de bună calitate și într-o culoare care să îți și placă și care să se potrivească cu decorul casei tale. Nu este indicat să alegi o canapea ieftină deoarece aceasta cedează repede, structura va începe să scârțâie sau să se clatine iar cusăturile se vor destrăma.

Canapeaua Karlsfors marca Ikea confecționată din piele naturală de cea mai bună calitate, cu un design modern, vă asigură o relaxare de vis. Acest model de canapea se definiște prin simplitate, eleganță și sobrietate. Pernele pentru șezut și pernele pentru spătar sunt confecționate din piele granulară de bovine, cu suprafaţă pigmentată şi stampată, care îmbătrâneste frumos, are rezistență la uzură şi este uşor de întreţinut. Trebuie protejată împotriva expunerii îndelungate la lumina soarelui, pentru a preveni uscarea. Are braţe reglabile care te ajută să adaugi un şezlong. Liniile drepte și prețioase ale acestui model cu picioare înalte din lemn masiv de mesteacăn, se adaptează perfect interioarelor clasice dar și celor contemporane. Este o canapea apreciată de persoanele dinamice care trăiesc din plin fiecare zi. Prețul este unul rezonabil pentru calitatea oferită 4.998 lei, canapeaua având trei locuri și un şezlong.

sursa foto: ikea.com.ro
sursa foto: ikea.com.ro

Canapeaua Ana de la Casa Rusu este o canapea impunătoare, modernă și poate fi folosită să dormi fără a o mai extinde. Pernele și brațele rotunjite aduc un plus de eleganță spațiului. Stofele folosite sunt de calitate superioară. Modelul poate fi ușor evidențiat cu ajutorul multiplelor variante de culori și de stofe folosite ca opțiune de finisaj. Canapeaua extensibilă cu sistem de extindere Click-Clack, spațiu de depozitare și sezut realizat pe suport de arcuri sinusoidale, promovează eleganța și stilul unic, oferind un sentiment aparte și un grad de confort nemaiîntalnit. Prețul la momentul actual este redus la 1 510,20 lei.

sursa foto:  mobilacasarusu.ro
sursa foto: mobilacasarusu.ro

Canapeaua modulară Lemet poate fi adaptată în funcție de dorințele noastre. Formată din următoarele piese: braț canapea, două canapele fixe, de două și trei locuri, două fotolii, un element de colț și două taburete: unul cu pernă și unul cu ladă, această canapea reușește să mulțumească orice gen de persoană. Canapeaua este finisată cu piele ecologică, culoarea cappuccino. Acest tip de mobilier a fost construit pentru utilizare zilnică, este foarte practic și oferă o soluție cu stil. Are un preț direct proporțional cu beneficiile oferite, acesta fiind de 7469 lei.

sura foto:  lemet.ro
sursa foto: lemet.ro

Canapeaua KIKA este o piesă de mobilier pentru două persoane în formă de bancă, cu suport pentru brațe, care este în întregime acoperită cu tapițerie de piele, de culoare roșie. Toate aceste caracteristici reușesc să combine armonios estetica cu funcționalitatea. Cu un design modern și cu influențe clasice, se axează pe asigurarea unui grad superior de confort și oferă canapelei KIKA un aer de versatilitate care o va face potrivită pentru oricare dintre încăperile locuinței nu doar pentru living indiferent de tipul de decor ales. Raportul calitate-preț este unul excelent, de aceea orice client va considera că a facut o investiție pe termen lung. De la 4.690 lei preț real, Kika oferă o reducere de 26% și ajunge la 3490 lei.

sursa foto:  kika.com.ro
sursa foto: kika.com.ro

Canapeaua Monaco de la Mobexpert. Canapeaua îmbrăcată în piele nu se demodează, fiind veșnic în trend. Dacă optați pentru o astfel de canapea stil soft modern Monaco, living-ul dumneavoastră va avea un look elegant și cu un aer clasic. Această canapea poate reprezenta piesa principală în decorul unei încăperi. Cu un aspect elegant, sofisticat sau clasic, este proiectată pentru a vă asigura confortul. Indiferent de stilul dumneavoastră, Canapeaua Monaco de la Mobexpert vă oferă o soluție pentru a vă personaliza și adapta zona pe care doriți să o decorați. Și culoarea reprezintă un element de rezistență deoarece este o culoare neutră, crem ce poate fi adaptată în combinație cu restul obiectelor din cameră. Prețul acestui produs este conform calității oferite ajungând la 4.753 Lei (TVA inclus).

sursa foto:  mobexpert.ro
sursa foto: mobexpert.ro

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here