Care sunt noile tendințe în materie de amenajare a băii în 2020

2

Pe măsură ce trecem într-un nou deceniu, un nou val de tendințe va intra în spațiul destinat băilor, pentru proprietarii care doresc să investească în cele mai recente trenduri, pentru renovările lor interioare.

De la tonuri liniștite care promovează un mediu calmant, relaxant, până la întoarcerea luxului bazinului, vom vedea care sunt predicțiile din acest an și o perspectivă asupra a ceea ce este disponibil pentru 2020.

Crearea unui mediu relaxant

În momentul în care proprietarii de case se inspiră din hoteluri și spa-uri de tip boutique, inclusiv adoptarea tendinței de jacuzzi în aer liber, băile se transformă în „spații de locuit” pentru locuință.

Ca parte a acestei transformări, băile se potrivesc ca „medii calmante” în lumea designului, cu multe design-uri contemporane în favoarea formelor netede pentru spațiul lor.

Băile sunt mai mult decât un loc de igienă, acestea devenind acum un hub pentru relaxare și întinerire. Aceasta este o tendință pe care o vom vedea în 2020, proprietarii de case și designerii hotelurilor probabil să investească în nuanțe calmante de albastru și verde, suprafețe netede, naturale, pentru a rezona cu această temă.

Declarații îndrăznețe, colorate

De la tonuri de portocaliu aprins la nuanțe de albastru deschis, o cerere crescută de finisaje de culori în ultimele douăsprezece luni înseamnă că putem anticipa un val de culoare în produsele și modelele de baie în 2020.

Când proprietarii de case încep să se simtă mai îndrăzneți și mai curajoși în design-ul lor, anticipăm o creștere a finisajelor culorilor, cu un interes deosebit pentru culorile care evocă emoția.

Spunând acest lucru, schema de culori nu trebuie să fie întunecată și plină de atmosferă, cu tonuri de negru și monocrom, care se observă în mod obișnuit în interiorul băii. În acest an, se pare că tendințele culorilor sunt tonuri de albastru și verde, care sunt perfecte pentru calmarea mediilor de baie.

Chiuvete și dulapuri luxuriante

Constructorii ridică rezidențiale cu apartamente din ce în ce mai mici, iar designerii recomandă proprietarilor să investească în opțiuni de mobilier mai accesibile, mai mici sau accesorii pentru interiorul băii.

Trecând în noul an, prezicem că interesul pentru dulapuri care au chiuvetele încorporate, în stil luxuriant, va crește, în special cu sortimentul de opțiuni disponibile, pentru a crea o atmosferă unică.

Elementele reprezentative câștigă teren

Punctele de interes îți permit să gândești în afara cutiei, folosind diferite modele și accesorii funky pentru a obține un aspect alternativ la designul standard al băii.

Similar cu ceea ce am văzut în anii precedenți, crearea unui punct focal în interiorul unei băi, fie că este vorba de o cadă independentă sau de modele alternative de gresie, continuă să fie o alegere populară în rândul proprietarilor de case și al designerilor de hoteluri.

Investiția într-un design nou este foarte ispititoare și oferă băii tale un aspect personalizat. Cu toate acestea, îți recomandăm să fii rațional în alegerea ta, pentru a te asigura că este o tendință care va rezista încercării timpului.

Citește și 10 moduri prin care îți poți transforma ușor și cu buget redus dormitorul plictisitor

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here