Case inteligente, vehicule electrice și roboți la București. Pe 9 septembrie începe IEAS

0

La aniversarea celor 10 ani, IEAS 2014 aduce în prim plan eficiența energetică, sursele alternative de energie, industria roboticii și nu în ultimul rând casele inteligente.

Vor fi puse în evidență soluții inteligente de ultimă generație pentru optimizarea rețelelor electrice, de la generare până la consumatorul final, case inteligente și controlul clădirilor, sisteme pentru încărcarea vehiculelor electrice și soluții de robotizare precum și soluții în domeniul transportului și distribuției energiei electrice.

International Electric&Automation Show  2014  vine de asemenea cu soluții de iluminare stradală inteligentă cu sisteme de reducere a puterii și a emisiilor de CO2 dar se îndreaptă și către zonele cu risc de explozie și de protecție contra focului, apei, gazului, zone ce pot fi protejate cu aplicații și produse de etanșare special dedicate acestora  și soluții complete pentru centralele fotovoltaice.

Evenimentul se va desfășura între 09 și 12 Septembrie, la Palatului Parlamentului – București. Mai multe detalii găsiți și pe site-ul oficial ieas.ro.

Sursa foto: pinterest.com/ArchEngineering

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here