Cât costă apartamentele noi din cea mai fierbinte zonă din Bucureşti

0

Foarte mulţi bucureşteni se orientează spre achiziţia de locuinţe noi. Sunt dispuşi să vândă vechiul apartament în care stau şi să se mute în apartamente recent construite. CasoTeca îţi spune cât costă apartamentele noi din cea mai fierbinte zonă din Bucureşti.

Cei care nu vor să se mute la periferia Bucureştiului, pot alege să investească în apartamente ale căror valoare nu se va deprecia. Nu, nu este vorba de Pipera, şi nici de sudul Bucureştiului. Zona care atrage investiţii imobiliare masive este foarte bine deservită de mijloacele de transport în comun. Este vorba de zona Orhideea, din apropierea Pasajului Basarab, acolo unde investitorii sapă deja fundaţiile pentru noi clădiri de birouri. Spre exemplu, doi dezvoltatori vor construi fiecare clădiri de birouri pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, investiţii ce se ridică la 160 de milioane de euro.

Noile turnuri de birouri vor atrage companii multinaţionale care se vor muta aici. Şi odată cu ele, vor veni şi mii de angajaţi. Fie că doriţi să faceţi o investiţie şi să cumpăraţi un apartament pe care ulterior să-l închiriaţi, fie că doriţi să locuiţi acolo, iată care sunt preţurile.

Amplasat la câteva minute de mers pe jos de Carrefour Orhideea, proiectul Onix Residence oferă spre vânzare apartamente cu două şi trei camere. Preţul pentru un apartament cu două camere, care are o suprafaţă utilă de 52 de metri pătraţi este de 65.100 de euro, la care se adaugă TVA. Un apartament cu trei camere, care are o suprafaţă utilă de 73 de metri pătraţi costă 83.400 de euro, la care se adaugă TVA.

onix residence

onix rsidence 2

onix residence3

Tot în zonă, la intrarea în Politehnică şi în apropierea staţiei de metrou Grozăveşti, se află în construcţie două proiecte rezidenţiale. Unul dintre ele, construit de Novum Invest, va avea în total 480 de apartamente. Compania construieşte în prezent două blocuri cu un total de 120 de locuinţe. Preţul pentru o garsonieră cu suprafaţa utilă de 38 de metri pătraţi este de 48.000 de euro, pentru un apartament de două camere de 43 de metri pătraţi costă 55.000 de euro, iar unul cu trei camere, cu o suprafaţă utilă de 83 de metri pătraţi costă 109.000 euro. În preţuri este inclusă şi TVA.

novum

novum 2

Chiar lângă proiectul celor de la Novum se construieşte ansamblul Exigent One, care va oferi la finalizare 238 de apartamente. Preţurile variază în funcţie de tipul locuinţei: o garsonieră de 38 de metri pătraţi costă 43.500 de euro, un apartament cu două camere de 59 de metri pătraţi costă 67.500 de euro, iar unul cu trei camere, ce are o suprafaţă utilă de 95,5 metri pătraţi, costă 105.000 euro. În preţuri este inclusă TVA.

exigent

 

exigent2

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here