Cât costă o cină în telegondola de la Sinaia

0

Dacă aveţi planuri de mers la munte pentru luna viitoare, chiar şi pentru câteva zile şi nu ştiţi cum să vă surpindeţi persoana iubită, atunci vă sugerăm o idee. CasoTeca s-a interesat de preţuri şi vă spune cât costă o cină în telegondola de la Sinaia.

Puteţi să vă rezervaţi o plimbare privată cu gondola în Sinaia până la cota 1.400. Administratorii gondolei din Sinaia pun la dispoziţia celor interesaţi trei pachete diferite. CasoTeca vă spune care sunt preţurile.

Cea mai ieftină variantă este călătoria de 45 de minute, care costă 650 de lei pentru două persoane. De aceşti bani beneficiaţi de o surprinză de bun-venit, de o gustare şi vinuri alese, urmate de un platou de brânzeturi nobile din toate colţurile lumii. Dacă nu sunteţi fanii brânzeturilor, puteţi opta pentru un mix de tartine şi rulouri de tortilla. Da, veţi primi şi un cadou la plecare! Noi nu ştim ce fel de cadou, dar sperăm să ne spuneţi dacă mergeţi la Sinaia!

platou branzeturi

O călătorie business class, ce durează o oră şi 15 minute, costă 1.100 de lei pentru două persoane. La această ofertă diferă meniul, care constă în salată Caesar, medalion de somon la grătar cu sos de legume la tigaie trase în unt. Sau puteţi alege salata grecească şi muşchi de vită cu zucchini la grătar.

Administratorii gondolei din Sinaia promit o călătorie fantastică de două ore, însă preţul este mai mare: 1.500 de lei pentru două persoane. Meniul constă în platoul cu brânzeturi, servite cu biscuiţi săraţi şi focaccia crocantă, un mix de peşte şi fructe de mare, dar şi un cheesecake cu topinguri diferite.

Oferta este valabilă până la 30 octombrie, iar pentru rezervări trebuie să sunaţi cu cel puţin trei zile înainte. Când veţi suna, operatorul vă va putea spune cum va fi vremea la Sinaia pentru ziua în care doriţi să planificaţi călătorie. Trebuie să mai ştiţi că plata se face cu cardul pentru întreaga sumă. Pentru rezervări, click AICI.

Dacă vă întrebaţi de ce călătoria se face doar până la cota 1.400, atunci trebuie să ştiţi că se lucrează pe linia de la cota 1.400 la cota 2000. Lucrările se vor finaliza la începutul lunii decembrie.

Sursa foto: Sumfinity

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here