Sparge monotonia din bucătărie cu electrocasnice retro

0

Cine nu-şi doreşte o bucătărie scoasă din reviste? Aragazul să nu fie unul banal, dar nici scump. Sau se poate ca frigiderul să fie piesa de rezistenţă, chiar dacă preţul e ceva mai mare. Sparge monotonia din bucătărie cu electrocasnice retro.

Majoritatea producătorilor de aragazuri şi plite au scos de ceva timp produse cu un aer retro. Cel mai ieftin pachet, care include atât aragazul, cât şi plita, costă 1.600 de lei. Este vorba de produse marca Hansa. Cuptorul are o capacitate utilă de  62 de litri, clasa energetică A, cu display analog, mai multe funcţii şi sistem de ventilaţie. Plita are patru arzătoare şi are aprindere electrică.

aragaz retro

Un produs foarte arătos este şi aragazul de la Candy. Cuptorul are două grătare, funcţie pizza şi face parte din clasa energetică A+. Preţul pentru un pachet ce incluse şi plita este de 1.800 de lei.

aragaz retro3

Ceva mai scump, un pachet cu un cuptor electric, plită pe gaz şi hotă, toate marca Gorenje, costă 3.800 de lei. Cuptorul este din clasa energetică A++, iar hota are trei viteze şi o capacitate de 770 mc/h.

aragaz retro5

Dacă portofelul vă permite, atunci puteţi să vă orientaţi şi spre o gamă de produse mai scumpe. Este vorba de produsele Teka. Un cuptor cu nouă programe, cu funcţie turbo şi email Crystal Clear costă în jur de 2.00o de lei.

cuptor teka retro

 

Oferta magazinelor este bogată cu produse retro. Dar să trecem la alte electrocasnice care scot bucătăria din monotonie. Un prăjior de pâine cu aer retro găsiţi de la producătorul Trisa şi costă 171 de lei.  

electrocasnice retro

 

Puteţi opta şi pentru un cuptor cu microunde retro. Cu o capacitate de 20 de litri, acest cuptor de la Daewoo are o putere de 800 w şi cinci nivele de putere. Preţul este de 480 de lei şi poate fi cumpărat de la Emag. Sau alegeţi un cuptor Gorenje, care costă 615 lei, dar care are o putere de 1080 w.

cuptor cu microunde retro

 

cuptor microunde retro2

 

Da, nu puteam să uităm şi de produsele Smeg. Scumpe, dar cu un design deosebit, aparatele Smeg îmbină modelele şi culorile vibrante specifice anilor ‘50 şi tehnologia cea mai avansata a zilelor noastre. Găsiţi tot felul de aparate, de la frigidere, aragazuri, la aparate de cafea. În curând, pe site-ul celor de la Smeg vor fi disponibile şi aparate electrocasnice mici. Ce trebuie să știți e că produsele nu sunt chiar ieftine. Un cuptor costă de la 2.500 de lei în sus, iar prețul unui frigider pentru minibar se apropie de 5.000 de lei.

frigider smeg

smeg smeg2

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here