Cât te costă să pui o lampă contorsionistă pe perete

0

Ca surse de lumină, lămpile pot reprezenta elemente-cheie în modelarea spațiului dintr-un interior, dar și pentru atmosfera creată într-o cameră. Și aici nu este vorba numai de calitatea și cantitatea luminii, ci și de designul pe care-l are lampa.

De curând a fost lansată o lampă „Hatha” cu LED, cu un corp extrem de flexibil, făcut dintr-un cauciuc special și baza dintr-un aliaj de zinc. Rezultatul este un corp de iluminat multifuncțional, care se integrează foarte ușor în orice tip de design modern.

Fiind echipată cu LED-uri de mare putere (2200 lux), aceasta distribuie o lumină de intensitate similară la o distanță de 30 de centimetri. Acest lucru o face potrivită pentru a fi folosită ca sursă de lumină atunci când citim. Corpul său flexibil permite să îi dai forma de care ai nevoie: fie că vrei ca lumina să cadă pe revista pe care o răsfoiești pe birou, fie că vrei să citești o carte întins pe canapea, iar lampa să rămână pe măsuța de cafea.

Lampi Hatha

 De asemenea, aceasta poate fi integrată în design-ul relaxant al dormitorului.  Așezată pe noptieră, aceasta poate fi lăsată în poziția perfect verticală pentru a crea sezația de masivitate și a propaga mai multă lumină. De asemenea, o putem face de forma unui cerc, îndoind lampa cu becul spre interiorul acestuia, creând în acest fel o atmosferă mai intimă.

  Atât datorită flexibilității sale, cât și tehnologie LED, care permite un consum redus de energie, lampa de perete „Hatha” este potrivită și ca lumină de decor pentru un living sau într-un hol lung, întunecos. Fixată pe pereți sau pusă pe o măsuță de decor și modelată în concordanță cu restul încăperii, design-ul simplu al acestei lămpi va da un aer modern.

QisDesign_Hatha

Prețul unei astfel de lămpi, potrivită unei multitudini de cerințe funcționale, dar și estetice poate depăși 1.100 RON.

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here