Piese inedite de mobilier la târgul de mobilă

0

Târgul internațional de mobilă de la Romexpo din București, aduce cele mai noi creații ale tinerilor designeri care participă la  Concursul Național de Design în fiecare an. Și pentru ediția din acest an, organizatorii au ales să expună piese inedite de mobilier la târgul de mobilă, realizate de tinerii degineri. Echipa CasoTeca a fost la târg și a văzut produsele îndrăznețe ale tinerilor. Ne-au plăcut corpul de chiuvetă și scaunul tarantulă și vă prezentăm mai jos câteva dintre produsele inedite alte tinerilor designeri

Scopul principal al acestui concurs este identificarea, promovarea și facilitarea unor legături între societăți comerciale producătoare de mobilă și arhitecti sau designeri de mobilier care au capacitatea de anticipare a viitoarelor tendințe în ceea ce privește linia, materialele, accesoriile solicitate de piață, adaptate la procesele tehnologice existente.

Toate prototipurile vor fi expuse la standul de design al Targului International de Mobilă, Accesorii și Echipamente BIFE-SIM 2015 Bucuresti, o ocazie excelentă pentru toți tinerii designeri participanți de a se face cunoscuți și a-și confrunta ideile cu piața. Veți găsi piese de mobilier inedite, care cu siguranță vă vor atrage și vă sfătuim să vă faveți timp și să vedeți lucrările.

20150919_122714

20150919_122511

concursul national de design (2)

concursul national de design (3)

concursul national de design (4)

concursul national de design (5)

concursul national de design (6)

concursul national de design (7)

concursul national de design (8)

concursul national de design (10)

concursul national de design (11)

concursul national de design (12)

concursul national de design (13)

concursul national de design (14)

concursul national de design (15)

concursul national de design (16)

concursul national de design (17)

concursul national de design (18)

concursul national de design (1)

Care este programul de vizitare şi cât costă biletul la târgul internațional de mobilă

• 19 – 20 septembrie 2015 (sâmbătă – duminică): orele 10:00 – 18:00
• 21 – 23 septembrie 2015 (luni – miercuri): orele 10:00 – 19:30
• Preţul unui bilet de acces: 10 lei / zi.

Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE-SIM este cea mai importantă manifestare expoziţională din România dedicată industriei mobilei şi sectoarelor conexe şi este organizat anual de Romexpo şi co-organizat de Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Euroexpo, având ca partener  Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

Sursa foto: CasoTeca

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here