Reduceri de până la 9.000 de euro la apartamente

0

Dacă sunteţi în căutarea unei locuinţe, dezvoltatorii vin la primul târg imobiliar al toamnei cu reduceri de până la 9.000 de euro la apartamente.

Târgul imobiliar Project Expo are loc în perioada 18-20 septembrie în Piaţa Victoriei. O mare parte dintre proiectele pe care dezvoltatorii le prezintă în cadrul celor trei zile de eveniment sunt nou lansate pe piaţă.

„Sunt peste 10 ansambluri noi care participă pentru prima oară la un târg imobiliare şi ale căror vânzări abia au debutat. Dar surpriza vine din faptul că multe dintre ele au deja apartamente rezervate, chiar dacî nici măcar nu a fost săpată fundaţia. Putem vorbi despre o cerere cu mult mai mare decât oferta, pentru prima oară după foarte mulţi ani”, este de părere Adina Paţilea, brand manager al târgului imobiliar Project Expo.

Preţurile pleacă de la 16.500 de euro pentru o garsonieră în Fundeni şi ajung până la 2 milioane de euro. În cazul celor de 2 milioane de euro nu vorbim neapărat de locuinţe noi, ci şi de vile mai vechi, deja construite, dar care au absolut tot ce îţi poate trece prin minte: piscină, SPA şi aşa mai departe.

targ imobiliar

Dezvoltatorul Cubic Residence 6 scade preţurile cu 5%, Greenfield Baneasa propune un avantaj client de 5.000 euro, Ideal Residence are reduceri de până la 9.000 euro şi chiar mobilier inclus în preţ. 

În proiectele Palladium Residence şi Trend Residence preţurile sunt mai mici cu 6.000 de euro pe perioada celor trei zile de eveniment, iar în cazul Rin Nord Residence reducerea atinge 8.000 euro.

Reduceri de preţuri se găsesc şi la apartamentele din proiectele nou lansate. Pentru Tineretului City şi Carol City Parc preţurile sunt 1.250 euro +TVA pe metru pătrat ceea ce înseamnă o reducere pentru plata cash de 50 euro pe metrul pătrat.

Intrarea la târgul imobiliar Project Expo din Piaţa Victoriei este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10.00 – 19.00 vineri şi sâmbăta, iar duminica între 10.00-16.00.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here