Ce culoare de portofel atrage banii. Alege-ți accesoriul potrivit după principiile Feng Shui

3

Principiile Feng Shui vorbesc și despre ce culoare de portofel atrage banii. Specialiștii vin în ajutorul oamenilor pentru a-i face pe aceștia să-și crească veniturile. Uneori avuția se află în strânsă comuniune cu alegerile mici pe care le facem zilnic.

Principiile Feng Shui au un impact mult mai mare decât credem asupra vieții noastre. Acest lucru se dovedește a fi adevărat chiar și atunci când vine vorba de felul în care ne gestionăm banii. Astfel, este important să cunoști cum anume poți atrage banii în viața ta.

Ce sunt principiile Feng Shui

Principiile Feng Shui te pot învăța ce culoare de portofel atrage banii. Încă din cele  mai vechi timpuri oamenii au apelat aceste principii pentru a aduce echilibrul în viața lor. Feng Shui este o filosofie și o practică străveche de poziționare a lucrurilor, astfel încât acestea să favorizeze fluxul de energie dintr-o încăpere.

În acest fel se creează echilibru și armonie în interiorul încăperilor alese. Se spune că persoanele care reușesc să stăpânească arta străveche a principiilor Feng Shui reușește să atragă bunăstarea și bogăția în viața sa. Feng Shui se află în strânsă legătură cu termenii de bogăție, noroc și echilibru.

De aceea, principiile Feng Shui sunt utilizate inclusiv în alegerea obiectelor pe care ni le dorim în viața noastră. Cu alte cuvinte, Feng Shui te poate ajuta să-ți echilibrezi viața din punct de vedere energetic și nu numai.

Potrivit principiilor de Feng Shui, culoarea portofelului determină suma pe care o poate atrage în viața ta. Astfel, dacă vrei să te folosești de Feng Shui pentru a atrage bogăția în viața ta, trebuie să știi ce culoare ar trebui să alegi pentru accesoriul pe care ți-l dorești. Portofelul este locul în care îți depozitezi banii sau cardul de credit.

O practică veche spune că dacă lași portofelul lângă trei monede înfășurate într-o panglică roșie vei atrage bogăția în viața ta.

Un alt principiu spune că este important să ai mereu ordine în portofel. Se spune că un portofel dezordonat duce automat la sărăcie. Există o întreagă teorie inclusiv despre culorile pe care ar trebui să le ai la pernele din dormitor. Arta Feng Shui este mult mai amplă decât pare.

Ce culoare de portofel atrage banii

Dacă ai înțeles principiile Feng Shui, atunci hai să aflăm împreună ce culoare de portofel atrage banii. Negrul este una din cele mai populare culori când vine vorba de portofele. Din fericire, se crede că negrul simbolizează bogăția și prosperitatea.

Astfel, această nonculoare ajută la creșterea averii tale. Albastrul este simbolul regalitățiii, dar totodată simbolizează apa curgând. Se spune că albastrul aduce banii și norocul în viața ta.

Culoarea maro este de preferat când vine vorba de alegerea portofelului potrivit. Se spune că această nuanță încurajează economisirea banilor și totodată creșterea averii. Verdele simbolizează oportunitățile financiare care abia așteaptă să fie explorate. Prin urmare poate fi o alegere bună dacă îți dorești mai mulți bani. Nu în ultimul rând, galbenul.

Galbenul simbolizează avuția, dar și economiile. Este alegerea ideală când vine vorba de cumpărarea următorului portofel, scriu specialiștii în Feng Shui. Specialiștii vorbesc și despre culorile pe care ar trebui să le eviți. Se pare că rozul și violetul nu sunt alegerile ideale pentru un portofel.

3 comentarii

  1. […] Principiile Feng Shui vorbesc și despre ce culoare de portofel atrage banii. Specialiștii vin în ajutorul oamenilor pentru a-i face pe aceștia să-și crească veniturile. Uneori avuția se află în strânsă comuniune cu alegerile mici pe care le facem zilnic. Principiile Feng Shui au un… Cititi mai multe aici: Ce culoare de portofel atrage banii. Alege-ți accesoriul potrivit după principiile Feng Shui […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here