Sfaturi practice pentru reamenajarea curții și grădinii

1

Sfaturi practice pentru casă și grădină, un articol potrivit mai mult pentru tinerii care intenționează să-și construiască o casă la sol după propria lor viziune.

Așadar, dacă te afli în plină construcție a casei sau te gândești să reamenajezi curtea, iată câteva sfaturi practice care te vor ajuta cu siguranță.

1. Înlocuiește gardul vechi sau construiește unul nou din plase

Iată o variantă simplă de a construi un gard din plase cu umplutură din pietre de râu. Plasele pentru gard sunt alternative foarte bune, iar construcția acestuia va dura și mai puțin decât dacă alegi să-l realizezi din fier forjat sau beton armat.

Iar dacă îl intercalezi și cu alte materiale de construcție, efectul este unul spectaculos.

Aveți mai jos câteva idei de garduri realizate din plase intercalate cu lemn sau cu plante verzi.

17

40

29

25

24

22

20

2. Realizează alei din pavele

Ca să îți fie mai ușor să te plimbi prin grădină și după ce a plouat, construiește câteva alei principale din pavele. Sunt ieftine și ușor de procurat. În plus, poți delimita foarte bine zonele importante din grădină.

3

12

7

5

4

3. Amenajeaza un loc in gradina doar pentru tine

După o zi obositoare de muncă, meriți cu prisosință să te relaxezi în grădină, într-un loc special amenajat cu bancuțe și multe flori împrejurul lor. Colțul tău de relaxare poate să cuprindă o zonă cu bancuțe sau balansoare, un grătar sau chiar un foișor. Totul depinde de spațiul pe care îl ai la dispoziție și de buget, desigur.

33

34

35

21

4. Plantează câțiva pomi fructiferi

Pomii fructiferi sunt un must-have dacă ai o grădină. Ai fructe proaspte când vrei și poți să faci inclusiv dulcețuri pentru iarnă sau delicioase tarte cu fructe. Stabilește cu exactitate locurile în care vrei să plantezi pomii fructiferi și pune-te pe treaba. Poți alege să-i plantezi de-a lungul gardului sau în locuri special amenajate în zona verde.

32

42

sfaturi practice pentru casa si gradina

sfaturi practice pentru casa si gradina

5. Infrumusețează marginile aleilor cu flori și lămpi solare

Infrumusețează marginile aleilor din pavele cu flori sau lămpi solare. Vă garantăm că priveliștea va fi una deosebită.

sfaturi practice pentru casa si gradina

6

9

sfaturi practice pentru casa si gradina

sfaturi practice pentru casa si gradina

un comentariu

  1. […] Sfaturi practice pentru casă și grădină, un articol potrivit mai mult pentru tinerii care intenționează să-și construiască o casă la sol după propria lor viziune. Așadar, dacă te afli în plină construcție a casei sau te gândești să reamenajezi curtea, iată câteva sfaturi practice care… Cititi mai multe aici: Sfaturi practice pentru reamenajarea curții și grădinii […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here