Ce obiecte să nu ții niciodată lângă pat. Aceste obiecte aduc ghinion în viața ta

2

Feng Shui, un vechi sistem chinezesc de armonizare a energiei în spațiile locuite, a câștigat popularitate în ultimele decenii. Se spune că armonizarea energiei din casa noastră poate influența pozitiv starea noastră de spirit și succesul în viață.

Printre multe reguli și practici ale Feng Shui, există și unele recomandări legate de obiectele pe care ar trebui să le evităm în anumite zone ale casei noastre. Astăzi vom aborda obiectele pe care nu ar trebui să le ținem niciodată lângă pat, potrivit principiilor Feng Shui.

Nu dormi lângă aceste obiecte. Îți vor aduce ghinion

Conform învățăturilor Feng Shui, somnul ar trebui să fie o perioadă de odihnă și de regenerare a energiei. Prin urmare, este esențial să creăm un mediu calm și relaxant în dormitor pentru a obține un somn odihnitor. Din acest motiv, anumite obiecte din apropierea patului pot provoca o perturbare subtilă a energiei și afecta starea noastră emoțională, inclusiv norocul în viață.

Oglinzi

Oglinzile sunt considerate a fi puternice amplificatoare ale energiei. Dacă avem o oglindă plasată într-un mod care reflectă patul, se crede că energia pozitivă din dormitor poate fi reflectată înapoi, ducând astfel la un somn neliniștit și anxietate. De asemenea, unele credințe Feng Shui susțin că prezența oglinzii în dormitor poate aduce și energii negative. Optează pentru a muta oglinda în altă parte a casei, unde să nu afecteze energia relaxantă din dormitor.

Obiecte ascuțite sau cu muchii

Obiectele ascuțite, cum ar fi cuțitele sau alte instrumente tăioase, precum și obiectele cu muchii ascuțite, cum ar fi mobilierul sau decorațiunile, sunt considerate simboluri ale conflictelor și ale agresiunii în Feng Shui. Plasarea acestor obiecte în apropierea patului poate duce la tensiuni în relații și provoca stări de anxietate și neliniște.

Citește și: Reguli de Feng Shui: Ce culoare trebuie să fie ușa casei tale pentru a atrage norocul

Obiecte de muncă sau electronice

Dormitorul ar trebui să fie un sanctuar al odihnei și liniștii, un spațiu dedicat relaxării și regenerării. Obiectele de muncă, cum ar fi biroul sau documentele, precum și electronicele, cum ar fi laptopurile sau telefoanele mobile, ar trebui să fie evitate în dormitor. Aparatura electronică emite radiații electromagnetice care pot interfera cu calitatea somnului și pot perturba echilibrul energetic din dormitor. Aceste obiecte pot aduce stres și neliniște, împiedicându-ne să ne odihnim adecvat și să ne bucurăm de timpul de calitate petrecut cu cei dragi.

Plante mari sau flori uscate

În Feng Shui, plantele reprezintă viață și energie vibrantă. Totuși, plantele mari, în special cele care au lăstari ascuțiți, pot crea o energie prea puternică și copleșitoare în dormitor. De asemenea, florile uscate sau plantele moarte pot simboliza stagnare și declin în viața noastră, ceea ce nu este de dorit într-un spațiu în care ne odihnim și ne relaxăm.

Tablouri cu teme negative

Arta și decorațiunile joacă un rol important în Feng Shui, influențând energia dintr-un spațiu. În dormitor, ar trebui să evităm tablourile sau imagini cu teme negative, precum violență, tristețe sau dezastre. Acestea pot afecta emoțional și mental starea noastră și pot tulbura armonia în dormitor.

Sursa: ego.ro

2 comentarii

  1. […] Feng Shui, un vechi sistem chinezesc de armonizare a energiei în spațiile locuite, a câștigat popularitate în ultimele decenii. Se spune că armonizarea energiei din casa noastră poate influența pozitiv starea noastră de spirit și succesul în viață. Printre multe reguli și practici ale Feng… Cititi mai multe aici: Ce obiecte să nu ții niciodată lângă pat. Aceste obiecte aduc ghinion în viața ta […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here