Reguli de Feng Shui: Ce culoare trebuie să fie ușa casei tale pentru a atrage norocul

3

Pentru a atrage norocul, una dintre cele mai importante zone la care trebuie să te uiți în casă este ușa de la intrare. În feng shui, ușa din față este numită „gura qi-ului”.

Qi este energia universală a forței vitale, așa că ușa din față este portalul principal în care putem primi energie pozitivă și oportunități. Intrarea din față simbolizează, de asemenea, fața ta către lume, modul în care te văd alții sau prima impresie despre tine. .

Ce culoare trebuie să aibă ușa casei tale pentru a atrage norocul. Ce e important să știi

La nivel de zi cu zi, intrarea este, de asemenea, ultimul lucru pe care îl vezi înainte de a pleca și primul lucru pe care îl vezi la întoarcerea acasă. În feng shui, recunoaștem toate modurile subtile în care ușa de la intrare poate influența foarte mult starea de spirit, bunăstarea și prosperitatea.

De aceea, îți spunem în ce culori ar trebui să pictezi ușa casei tale pentru a atrage noroc, potrivit Feng Shui:

Roșu

Roșul este culoarea cea mai de bun augur în Feng Shui, precum și o culoare puternică pentru protecție și transformarea energiei negative. Roșul este, de asemenea, conectat la elementul foc, care reprezintă căldură, pasiune și inspirație.

Dacă dorești ca ușa de la intrare să fie clar vizibilă de pe stradă, astfel încât norocul să te poată găsi, alege o ușă roșie. În harta energetică Feng Shui, roșul este legat de zona Li, sau Recunoaștere. Roșul este o alegere îndrăzneață și este o culoare grozavă de folosit dacă vrei să fii remarcată.

Albastru și verde

Culorile verde și albastru sunt cea mai bună reprezentare a energiei lemnului. Potrivit Feng Shui, lemnul ajută la creștere, bunătate și flexibilitate. Aceste nuanțe ajuta la atragerea energiei vitale, de care vor beneficia locuitorii locuinței.

Albastrul și verdele reprezintă energia lemnului în Feng Shui. Elementul lemn încurajează creșterea și cultivă bunătatea și flexibilitatea. Culorile vibrante ale elementelor din lemn aduc, de asemenea, energie vitală și îți pot înălța casa.

Ține minte, alege culoarea și intenția care rezonează cu tine. Poate fi orice culoare de la nuanțe palide la nuanțe profunde. Cheia este să găsești cea mai bună nuanță de vopsea pentru ușa ta din față pe care și tu o iubești și care funcționează pentru casa ta.

Negru

Deși poate fi considerată o culoare foarte puternică, negrul este cel care aduce vibrații pozitive în casa ta. Este una dintre nuanțele care absoarbe cel mai mult negativitatea, așa că va fi foarte usor ca prosperitatea să vină în casa ta dacă îți vopsești ușa în negru.

3 comentarii

  1. […] Pentru a atrage norocul, una dintre cele mai importante zone la care trebuie să te uiți în casă este ușa de la intrare. În feng shui, ușa din față este numită „gura qi-ului”. Qi este energia universală a forței vitale, așa că ușa din față… Cititi mai multe aici: Reguli de Feng Shui: Ce culoare trebuie să fie ușa casei tale pentru a atrage norocul […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here