Ce se întâmplă dacă te uiți la ceas la 11:11. Semnificația nebănuită pe care o are

1

Ți s-a întâmplat să te uiți la ceas la oră fixă sau atunci când ora și minutul sunt identice? Aceste coincidențe au semnificații puternice, însă de departe cea mai mare însemnătate o are ora la care toate cifrele sunt la fel. Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la 11:11? Numerele au o simbolistică aparte. 

Ora cu cea mai puternică semnificație: ce înseamnă dacă te uiți la ceas la 11:11

Momentul în care ne uităm la ceas poate avea semnificații nebănuite. Orele fixe, dar și cele la care minutele și ora sunt identice spun multe despre norocul nostru.

Cele mai încărcate de simboluri sunt însă orele cu 4 cifre identice. Acestea sunt: 00:00, 11:11 și 22:22. Dintre toate, ora 11:11 are cea mai puternică semnificație, datorită cifrei 1.

În numerologie, această cifră simbolizează puterea, energia și creativitatea. Cei care se uită la ceas la ora 11:11 pot trece printr-o perioadă importantă din viața lor. De asemenea, poate însemna că urmează o etapă marcată de schimbări.

Gândurile pe care le transmiți în Univers atrag cifra 1, pentru că aceasta concentrează cea mai multă energie, spun numerologii. Poate fi vorba despre o schimbare în dragoste, în carieră sau în sectorul financiar, așa că pregătește-te pentru orice scenariu.

Nu doar ora 11:11 poartă aceste simboluri, ci orice înșiruire de numere în care se repetă cifra 1. De exemplu, dacă mergi pe stradă și vezi o mașină care are 11 sau 111 la numărul de înmatriculare sau dacă vezi o adresă în care se repetă cifra 1, simbolistica este aceeași.

Citește și: Ce se întâmplă dacă porți tocuri în fiecare zi

Ce să faci dacă te uiți la ceas la această oră

Deși nu există argumente științifice care să ateste puterea numerelor, mulți oameni cred în energia lor. Jennifer Aniston, de exemplu, și-a făcut un tatuaj cu 11:11 și nu este singura vedetă care consideră că acest număr aduce foarte mult noroc.

Numerologii spun că, dacă te uiți la ceas când este această oră, este bine să îți pui o dorință. Sunt șanse mari să se îndeplinească, având în vedere energia care înconjoară cifra 1.

Și dacă te uiți la ceas în alte momente ale zilei când ora și minutul sunt identice este bine să îți pui o dorință.

Numerologii menționează că are efect doar dacă te uiți la ceas întâmplător și surprinzi pe ecranul telefonului sau pe orice tip de afișaj aceste cifre. Nu funcționează, așadar, dacă pui alarma la 10:10, de exemplu, pentru că este un gest forțat, nu spontan.

Sursa: ego.ro

un comentariu

  1. […] Ți s-a întâmplat să te uiți la ceas la oră fixă sau atunci când ora și minutul sunt identice? Aceste coincidențe au semnificații puternice, însă de departe cea mai mare însemnătate o are ora la care toate cifrele sunt la fel. Ce înseamnă dacă te… Cititi mai multe aici: Ce se întâmplă dacă te uiți la ceas la 11:11. Semnificația nebănuită pe care o are […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here