Ce spune despre tine grupa de sânge. Tipul de personalitate pe care îl poți avea

1

Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine grupa de sânge? Personalitatea ta ar putea fi influențată și de acest aspect. Sistemul de clasificare a grupelor sangvine este foarte vechi, dar a fost de mare ajutor medicilor și nu numai, scrie catine.ro 

Grupa sanguină este folosită tocmai pentru a caracteriza sângele unei persoane în funcție de prezența sau absența unui antigen pe suprafața eritrocitelor.

Personalitatea umană este un subiect de mare interes pentru oamenii de știință, dar și pentru cei pasionați de acest lucru. Așa cum unii oameni sunt caracterizați în funcție de zodie, de anotimpul în care s-au născut sau de culoarea ochilor, grupa sanguină poate fi un alt element care să determine personalitatea unui om.

Ce spune despre tine grupa de sânge

Există patru grupe principale de sânge, conform sistemului AB0: 0, A, B și AB. Specialiștii sunt de părere că există o predispoziție legată de grupa sanguină și temperamentul oamenilor. Se spune că persoanele care au grupa A ar fi mult mai liniștite, persoanele cu grupa 0 sunt melancolice, persoanele cu grupa B sunt nerăbdătoare, în timp ce persoanele cu grupa AB sunt creative.

Cunoașterea grupei de sânge te poate ajuta în cazul în care vei avea nevoie de sânge sau vei vrea să donezi. Dacă îți cunoști deja grupa de sânge, atunci descoperă care sunt trăsăturile de personalitate specifice acesteia.

Citește și: Ce se întâmplă după ce consumi două lingurițe de miere în fiecare zi. Beneficiile acestui produs pentru sănătate

Grupa de sânge A

Se spune că populația din România este posesoare predominant a grupei de sânge A. Persoanele care au grupa de sânge A sunt liniștite și au o capacitate incredibilă de a comunica. Se mai spune că această grupă de sânge aparține în special artiștilor.

Persoanele care s-au născut cu această grupă sunt sensibile, visătoare și creative. Sunt persoane atente la detalii, care pun foarte mult accent pe bucuria lucrurilor mici din viața lor.

Persoanele care au grupa de sânge A sunt loiale și dezvoltă un sentiment puternic de atașament față de oamenii importanți din viața lor.

Deși sunt persoane care pun multă presiune asupra lor, în raport cu ceilalți se arată a fi foarte liniștite și calme. Aceste persoane sunt emotive și nu au o rezistență foarte mare la stres.

Grupa de sânge B

Persoanele care au grupa de sânge B sunt responsabile și au o perspectivă realistă asupra vieții. Aceste persoane sunt echilibrate și foarte atente la deciziile pe care le au de luat. În general sunt mai practici, optimiști și cu un simț al umorului dezvoltat.

Aceste persoane adoră să-și seteze obiective cât mai înalte și să nu se abată de al țelurile pe care le aleg. Se spune că persoanele cu grupa sanguină B sunt dedicate, vesele și raționale. În unele circumstanțe pot să fie și persoane care dau dovadă de încăpățânare și iresponsabilitate.

Grupa de sânge AB

Persoanele cu grupa AB sunt creative și au o personalitate complexă. Aceste persoane preiau trăsături din grupele A și B. În general sunt persoane care adoră să petreacă timp singure, dar care nu se feresc de adunările mari de oameni, scriu publicațiile internaționale.

Aceste persoane adoră să țină pasul cu tot ce e nou și au grijă ca viața lor să fie una plină de amintiri de neuitat. Persoanele cu grupa AB activează în domenii care implică latura artistică.

Totuși, unele persoane sunt raționale și preferă meserii care să le aducă mai multă satisfacție în această zonă. Persoanele cu grupa de sânge AB sunt raționale, sigure pe sine și loiale.

Grupa de sânge 0

Nu doar culoarea ochilor influențează tipul de personalitate pe care îl ai. Specialiștii spun că grupa de sânge este la fel de importantă. Se spune că persoanele care au grupa 0 sunt extrem de sensibile, dar foarte comunicative și sociabile.

Aceste persoane adoră să se afle în centrul atenției și să-i facă pe ceilalți să se simtă în largul lor. Persoanele cu grupa 0 se adaptează cu ușurință în orice situație și caută mereu provocări care să le țină mintea ocupată. În general, aceste persoane sunt extrovertite.

Persoanele care dețin grupa 0 se remarcă prin ambiția de care dau dovadă în orice împrejurare.

un comentariu

  1. […] Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine grupa de sânge? Personalitatea ta ar putea fi influențată și de acest aspect. Sistemul de clasificare a grupelor sangvine este foarte vechi, dar a fost de mare ajutor medicilor și nu numai, scrie catine.ro  Grupa sanguină este folosită… Cititi mai multe aici: Ce spune despre tine grupa de sânge. Tipul de personalitate pe care îl poți avea […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here