Ce trebuie să adaugi în apa trandafirilor pentru a rezista mai mult. Ingredientul care face minuni cu florile tale

1

Vrei ca trandafirii să reziste mai mult în vază? Sunt flori frumoase, colorate, dar care după doar câteva zile se ofilesc. Ce este de făcut? Florarii experimentați au dezvăluit câteva trucuri.

Cum să păstrezi mai mult timp trandafirii în vază

Trandafirii sunt printre cele mai cumpărate și oferite flori. Așezați într-o vază, în casă, el pot aduce energie pozitivă și dau, în același timp, senzație de relaxare. Spre deosebire de florile din ghiveci, trandafirii trăiesc mai puțin. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să te bucuri de ei mai bine de o săptămână.

Pentru început, este de reținut faptul că nu este bine să tai frunzele pe care vrei să le pui în vază. Ulterior, adaugă o linguriță de zahăr în apa lor, o dată la două zile, pentru ca acestea să-și prelungească durata de viață. Poți înlocui zahărul cu oțet, iar rezultatele vor fi la fel de bune.

un comentariu

  1. […] Vrei ca trandafirii să reziste mai mult în vază? Sunt flori frumoase, colorate, dar care după doar câteva zile se ofilesc. Ce este de făcut? Florarii experimentați au dezvăluit câteva trucuri. Cum să păstrezi mai mult timp trandafirii în vază Trandafirii sunt printre cele mai… Cititi mai multe aici: Ce trebuie să adaugi în apa trandafirilor pentru a rezista mai mult. Ingredientul care face minuni… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here