Cele mai frumoase tunsori pentru femeile cu părul alb sau gri. Tendințellle primăverii 2024

0

Dacă ai părul cărunt, există o mulțime de opțiuni când vine vorba de tunsul acestuia. Totuși, este important să fii atent. Nu toate stilurile vor funcționa pentru tine, mai ales dacă te afli în grupa de vârstă cuprinsă între 40 și 60 de ani. Urmează sfaturile specialiștilor pentru a obține un look care să impresioneze pe toată lumea din jurul tău.

Cele mai frumoase tunsori pentru femeile cu părul alb sau gri

Dacă părul tău este cărunt și te simți nehotărât în privința tunsului și aranjatului acestuia, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol, vom explora cele mai adecvate tunsori pentru tine. Aceste tendințe te vor ajuta să evidențiezi frumusețea culorii părului tău, oferindu-ți încredere și confort în propria piele. Descoperă mai jos care sunt acestea!

1. Bob Choppy

Deși nu este cunoscută de mulți sub numele său, tunsoarea bob choppy a devenit una dintre cele mai populare în ultima perioadă, datorită îndrăznelii și capacitatii de a rejuvena aspectul.

Această tunsoare prezintă o lungime care atinge sub bărbie, cu straturi ușoare care adaugă un aspect plăcut. Prin subțierea gâtului, această tunsoare este potrivită pentru toate femeile care doresc să-și ascundă adevărata vârstă.

Descoperă și: Tunsori și culori de păr în trend pentru anul 2024

2. Pixie

Este clasică, versatilă și atemporală. Această tunsoare îți poate schimba radical look-ul, însă este ideală pentru sezonul cald. Ea poate fi stilizată cu ușurință, datorită mărimii firelor de păr.

Garantat nu vei petrece mai mult de cinci minute în oglindă. Pixie înseamnă să fii tunsă foarte scurt în spate și pe laterale. În schimb, partea din față este puțin mai lungă.

3. Shag

31 Cute Shag Haircut Ideas for Any Length and Texture — See Photos | Allure

Această tunsoare va evoca amintiri din cei mai frumoși ani ai vieții tale, deoarece a fost deja un trend în anii ’90.

Se urmărește crearea de straturi pe întregul păr, care adaugă volum și textură, acompaniate de o franjă cortină, puțin mai scurtă în centru și mai lungă pe laterale.

Tunsorile asimetrice fac furori primăvara aceasta

Pentru femeile care au trecut de prima tinerețe și au părul cărunt, tunsorile asimetrice sunt o alegere ideală. Acestea aduc o notă modernă, alungesc vizual gâtul, conturează fața și, în plus, oferă un nivel ridicat de confort.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here