Chic Ville lansează colecția de Crăciun pentru amenajări interioare

0
colectie craciun

Chic Ville, conceptul de magazin home&deco, lansează colecţia de Crăciun cu aproximativ 1.000 de tipuri de produse ce cuprind atât decoraţiuni fancy, glamour, cât şi piese clasice, vintage sau rustice. Chic Ville  propune și câteva stiluri de amenajare speciale pentru perioada Sărbătorilor.

„Ne-am pregătit cu aproximativ 1.000 de tipuri de decoraţiuni pentru Crăciun, menite să asigure căldura de sărbătoare în toate interioarele iubitoare de Chic. Tipul acestora diferă, pentru că şi aşteptările clienţilor diferă. De aceea, în magazinele Chic Ville din Bucureşti şi Cluj-Napoca, dar şi pe shop-ul online www.chicville.ro, vor fi disponibile atât produse fancy, glamour, cât şi modele clasice, vintage sau rustice.” a afirmat Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville

Decorurile sunt într-o gamă diversificată, potrivite pentru orice gust în materie de forme, materiale şi culori. Aici clienții pot găsi globuri tip figurine din sticlă cu forme diferite precum turtă dulce, caleaşcă sau chiar păuni dar și produse din metal cu finisaje de diferite feluri, din material textil, lemn, sau o combinaţie a acestora, crenguţe cu conuri sau boabe, etc.

„Din totalul produselor din colecţia de Crăciun disponibile în magazinele Chic Ville, 20% sunt speciale pentru brad, 40% sunt destinate amenajării mesei de Crăciun, iar restul sunt decoraţiuni diverse, precum statuete, sfeşnice sau lumânări, toate cu un aer de sărbătoare.” a mai spus Marius Şerbănescu

Amenajare pentru masa de Craciun
Amenajare pentru masa de Craciun

Chic Ville vine în întâmpinarea clienţilor cu recomandări de decorațiuni specifice Crăciunului pentru diferite zone ale casei, de la bucătărie, living & dining, până la masă, brad şi idei de cadouri. Pentru masa de Crăciun au elemente de decor precum feţe de masă, naproane, şerveţele cu motiv de Crăciun, veselă, suporţi de sare şi piper, sfeşnice şi coroniţe.

„Crăciunul este cea mai veselă sărbătoare, în care oamenii sunt dispuşi să-şi amenajeze locuinţa pentru a transmite un sentiment optimist. Noi le recomandăm să aibă în vedere şi selectarea unor decoraţiuni pentru aranjarea mesei de Crăciun, acesta fiind locul principal în noaptea de Ajun. Pentru living şi zonele de acces recomandăm feţele de pernă, naproanele, feţele de masă, coroniţele şi ghirlandele, sfeşnice, lumânări şi veselă cu motive de Crăciun. În funcţie de culoare şi tipul acestora, se poate opta pentru decoraţiuni pretenţioase, pe arămiu şi auriu, rustice (inspirate din natură – verdele închis al pădurii, lemn, conuri de brad sau cerbi), şi chiar vintage, fiind în vogă decoraţiunile patinate, cu imprimeuri de iarnă, precum sănii sau skiuri”, a adăugat Directorul de Achiziţii al Chic Ville

Decoratiuni
Decoratiuni

Reţeaua de magazine de decoraţiuni interioare Chic Ville are în prezent două magazine în Cluj-Napoca și unul în Bucureşti. Chic Ville Iulius Mall din Cluj-Napoca are o suprafață de 190 mp. Chic Villeon se bucură de un spațiu privilegiat de 250 mp în centrul istoric al Clujului din Piața Unirii, nr. 13. La București, Centrul Comercial Promenada este situat în Calea Floreasca 246B, sector 1, spațiul comercial GF-005 parter. Investitorii sunt de origine română şi ţintesc şi alte mari oraşe ale ţării.

Magazin Chic Ville
Magazin Chic Ville

Magazinele Chic Viile oferă peste 5.000 de tipuri de produse din materiale ca lemn (mese, scaune, fotolii, comode, sofale, birouri), sticlă prelucrată manual sau fier forjat, porţelan, ceramică, veselă, accesorii pentru bucătărie, lămpi, obiecte de decor, veselă sau textile dar și cadouri, suveniruri şi chiar plante decorative.

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here