Cum arată cel mai colorat hotel din lume

0

Pantone Hotel se află în Bruxelles, Belgia, și a devenit cunoscut drept cel mai colorat hotel din lume. Designerul Michel Penneman și arhitectul Olivier Hannaert s-au asigurat ca cele 59 de camere ale hotelului vor fi pe placul vizitatorilor cărora le place să fie înconjurați de culori la tot pasul, iar designul este într-adevar inedit.

Aspectul cromatic al hotelului este bazat pe șapte palete cromatice, iar fiecare nuanță a fost aleasă și denumită astfel încât să creeze un echilibru din punct de vedere vizual.

Renumita companie Pantone influențează de zeci de ani tendințele în modă și design interior, fiind o autoritate mondială în domeniul culorilor, și anunță anual paletele cromatice care stabilesc tendințele. În materie de design interior, fiecare din primele opt palete cromatice ale anului 2014 conține opt culori selectate de Pantone, iar a noua include zece culori cu ajutorul cărora pot fi create piese de mobilier și interioare echilibrate cromatic.

Hotelul Pantone din Bruxelles întâmpină atât oaspeți din mediul business cât și simpli călători dornici să admire “curcubeul” care se desprinde de pe fundalul alb al exteriorului acestei clădiri. Culorile se extind în cele mai mici detalii, de la fotolii pana la căni de cafea și suporturi pentru pastă de dinți. Cazarea costă între 600 și 700 de euro / camera pentru doi adulți, însă pentru luna decembrie au rămas foarte puține locuri disponibile, așa că ar fi bine să vă grăbiți dacă vreți să va petreceți sărbătorile în Belgia.

Construirea hotelului din Bruxelles face parte dintr-o campanie pe care Pantone o desfășoară de câțiva ani, numită Pantone Universe, în cadrul căreia compania a selectat și Culoarea Anului Pantone în materie de machiaj, în parteneriat cu Sephora.

 

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: pantonehotel.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here