Coafuri în trend vara aceasta. Cum să îți faci părul în sezonul cald

1

Se apropie vara, așadar fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine. Pe lângă eforturile pe care fiecare femeie le depune pentru a avea silueta perfectă, femeile se gândesc și la sănătatea și frumusețea părului lor. Specialiștii în beauty îți vin cu câteva idei de coafuri care sunt în trend vara aceasta. Vezi cum te poți face remarcată în sezonul cald. 

Dacă ești pregătită pentru o schimbare, atunci te afli în locul potrivit. Îngrijirea părului necesită mai multă atenție în sezonul cald. Părul suferă din cauza razelor solare și trebuie protejat. Pe lângă acest aspect, o coafură poate avea parte de un refresh grozav în perioada sezonului cald.

Coafuri în trend vara aceasta

Ești pregătită pentru o vară de neuitat? Atunci ești în locul potrivit. Sigur și tu îți dorești să ai parte de o schimbare uimitoare vacanța aceasta. Pentru vara anului 2023 există o mulțime de tunsori la modă din care poți să alegi cu încredere.

De altfel multe dintre vedetele de la Hollywood și-au schimbat deja look-ul și s-au pregătit pentru sezonul cald al anului 202. Coafura pe care o alegi îți poate oferi mai multă încredere în forțele proprii și te poate face să te simți mai frumoasă și mai senzuală ca niciodată.

Breton din anii ’70

Această tunsoare este foarte căutată printre doamne și domnișoare. Bretonul poate fi făcut atât pentru femeile care au părul de lungime medie, cât și pentru femeile care au părul lung. Moda se întoarce, iar acest lucru este valabil și când vine vorba de tendințele în coafură.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kelly Hooper (@minihooper)

Este un tip de breton care se pretează pentru toate formele feței, spun specialiștii. Mai mult, este un tip de breton care poate fi stilizat chiar și la tine acasă. Tehnica de coafare este destul de simplă și presupune uscarea prin suflare și aranjarea cu ajutorul unei perii executând mișcarea de înainte și înapoi.

Citește și: Ce spune culoarea părului tău despre personalitatea ta

Sharp Bob

Tunsoarea bob s-a întors printre preferințele femeilor din întreaga lume. Este o tunsoare elegantă ce poate fi purtată indiferent de forma feței sau de vârsta clientei. Această tunsoare avantajează femeile și le pune în evidență trăsăturile naturale. Hailey Bieber este adepta tunsorilor bob.

Te invităm să te inspiri și să descoperi care sunt cele mai apreciate tunsori bob în anul 2023. Dacă nu ești pregătită pentru o schimbare radicală, atunci poți apela cu încredere la un bob de lungimi medii.

French Girl Bangs

Fiecare femeie își dorește o coafură care să o întinerească și să-i pună în evidență trăsăturile frumoase. Vara aceasta îți propunem un nou look cu ajutorul unul french girl bangs. Acest breton este perfect pentru a-ți scoate în evidență zona ochilor.

În plus conferă un aspect plăcut chipului prin felul în care îl încadrează. Nu trebuie să faci o schimbare radicală pentru a vedea ceva diferit la tine. Uneori un nou breton este suficient pentru un look extraordinar și strălucitor.

Păr lung cu volum

Pentru femeile care nu-și doresc să renunțe la lungimea părului, dar vor ceva diferit, vara aceasta îți propunem o coafură care să-ți confere mai mult volum. Părul bogate este adorat de orice femeie. Ai nevoie de o tunsoare în straturi pentru a adăuga mai mult volum părului tău.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Denis Dervisi (@denisdervisi)

Poți să-ți stilizezi părul chiar în timpul procesului de uscare, dacă nu dorești să-l tunzi. Totuși, specialiștii susțin că ar trebui să fii atentă la sursele de căldură pe care le aplici asupra părului. Folosirea acestora ar trebui să fie cât mai rară.

un comentariu

  1. […] Se apropie vara, așadar fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine. Pe lângă eforturile pe care fiecare femeie le depune pentru a avea silueta perfectă, femeile se gândesc și la sănătatea și frumusețea părului lor. Specialiștii în beauty îți vin cu câteva idei… Cititi mai multe aici: Coafuri în trend vara aceasta. Cum să îți faci părul în sezonul cald […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here