Colecție de obiecte de iluminat realizată de Wooba pentru magazinele Mobexpert

Noua colecție se numește Legendary

0

Colecție de obiecte de iluminat realizată de Wooba pentru magazinele Mobexpert. Marca de obiecte de decor Wooba anunță o colecție compusă din șase obiecte de iluminat, denumite după personaje legendare, zeități regăsite în diferite mitologii: EOS, ETHER, ATLAS, HELIOS, VESPER și APOLLO.

Noua colecție se numește Legendary și este creată special pentru Mobexpert.

Brandul are la bază o investiție de 100.000 de euro primită de la proprietarul Mobexpert, Dan Șucu, în cadrul emisiunii Imperiul Leilor,

Printre planurile de viitor ale brandului se regăsesc atât ambiția de a colabora cu retaileri din țară, cărora să le creeze colecții dedicate, cât și o expansiune internațională pe piața din Germania, Marea Britanie, Franța și SUA.

Odată cu lansarea noii colecții semnate special pentru Mobexpert, echipa WOOBA mai pregătește o surpriză – un nou produs vedetă construit în urma participării la Imperiul Leilor – David Star, care va umple de lumină și energie 6 cafenele din București, primele care se vor bucura de noul design WOOBA.

Cel mai nou design WOOBA ce poate fi comandat online în format veioză sau pendul, va putea fi admirat de cei pasionați de elemente de decor la o cafea în locațiile M60, Simbio, Camera din Față, Cascara Coffee, AmaroCoffee Tribe, Monk Coffee Victoriei.

Cei care vor să achiziționeze însă unul dintre modelele colecției WOOBA Legendary, o vor putea face începând de astăzi în magazinele Mobexpert Băneasa și Pipera sau online pe wooba.ro/legendary-collection, urmând ca acestea să fie disponibile curând în toate magazinele Mobexpert din țară.

Legendary este o a doua colecție a brandului, prima, colecția Dark, a fost realizată într-o ediție limitată.

David Star, Wooba
David Star, Wooba

Ne-am dorit ca prin creațiile noastre să putem propune celor îndrăgostiți de mobilă, soluții sustenabile și accesibile de decor, create și produse în România. Produse accesibile construite local. Investiția pe care am obținut-o de la Dan Șucu a fost primul pas în drumul nostru către îndeplinirea obiectivului. Ne dorim să mergem mai departe și să adaptăm colecții dedicate retailerilor din toată lumea, în același timp diversificând gama de produse WOOBA cu noi colecții dedicate pentru birou și grădină”, spune Cristina Cerga, Co-Fondator WOOBA.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here