Combinații de culori pentru unghii elegante și frumoase, care este secretul

1

Anul 2023 vine cu modele noi pe care le puteți încerca în materie de manichiură, dar și cu propuneri de culori și combinații inedite cu care să puteți obține un model unic.

Trucuri prin care să obțineți unghii frumoase și elegante

Anul acesta, culorile vibrante pentru recomandările tuturor experților. Așadar, dacă vă doriți frumoase și elegante și nu puteți ajunge la salon, trebuie să aflați că le puteți obține și acasă, prin combinarea simplă a unor culori.

Printre cele mai populare culori pentru unghii în acest an se regăsesc albastrul vibrant, turcoazul, movul lavandă, vibrantele nuanțe de roșu și roz, dar si violetul, nuanța declarată de către nailsartiști ca fiind culoarea anului 2023.

Descoperă și: Cum faci să reziste cât mai mult oja pe unghii, ce trebuie să faci

Combinație de roz cu gri

Combinația de roz delicat va accentua mult culoarea gri, iar toate privirile vor fi ațintite asupra acestor culori vibrante de pe unghii.

O combinație neobișnuită cu roșu și negru

În 2023, designerii ne recomandă să combinăm nuanțele de roșu cu alb și negru, fiecare unghie având o culoare diferită.

Mov deschis și închis

Această culoare vă va ajuta să obțineți o manichiură sobră, dar elegantă. Așadar, este soluția ideală dacă trebuie să păstrați un cod vestimentar strict.

Turcoazul combinat cu gri 

Această combinație vă va încânta și vă va ajuta să obțineți o manichiură elegantă și atractivă.

Combinația de violet cald cu albastru rece

Fiecare culoare din această combinație își arată strălucirea și originalitatea.

Sursa: ego.ro

un comentariu

  1. […] Anul 2023 vine cu modele noi pe care le puteți încerca în materie de manichiură, dar și cu propuneri de culori și combinații inedite cu care să puteți obține un model unic. Trucuri prin care să obțineți unghii frumoase și elegante Anul acesta, culorile vibrante… Cititi mai multe aici: Combinații de culori pentru unghii elegante și frumoase, care este secretul […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here